Elena Udrea, mesaj INCREDIBIL de la coada de vot din Paris

| 16 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 DIASPORA. Elena Udrea a postat două fotografii pe Facebook din Paris, oraşul în care s-a decis să voteze.

Pozele sunt însoţite de următorul mesaj: "La coada la vot la Paris... Mii de romani asteapta sa voteze si, probabil nu vom apuca sa votam toti. Este obligatoriu sa se prelungeasca programul de votare!", a scris preşedinta PMP pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 noi, 2014
lacramioara
FELICITARI D-na Udrea!!!!!!!!
16 noi, 2014
Valentin
nu sunt fraier
Sa ramana acolo. Voturile din diaspora (fraudate) ne-au taiat salariile. Sa traiti bine acolo. Si nu-I mai dati drumul blondei. Ne-a facut mult rau aici. Sa ramana cu voi. Ca voi oricum nu doriti sa va intoarceti. Fiecare cu drumul lui . Ca romanii "bi bene ibi patria'
16 noi, 2014
miha
INFORMATII
DACA AI RABDARE SI UN CALCULATOR CONECTAT LA INTERNET LA CARE SA LUCREZI 3 ORE PE ZI POTI CASTIGA BANI USOR CEL PUTIN 300 DE DOLARI LUNAR.OFERTA ESTE SERIOASA,VALABILA PENTRU TOATE LOCALITATILE TARII.NU ESTE NICI MLM SI NICI JOC PIRAMIDAL.PENTRU MAI MULTE DETALII TRIMITE”INFO”LA ADRESA [email protected]
16 noi, 2014
KorelDraw
Cat e de proasta!
La cat e de proasta, chiar nu inteleg cum dracului a ajuns sa faca atatea chestii pe care altii se straduie ani de zile sa le poata face! Din cauza baselului si a banilor primiti de ea de la kokosh?
Proasto, PARISUL nu inseamna toti romanii, ci doar o parte dintre ei si sunt liberi sa aleaga ce iohannis generalul vor! noi restul ne pi__am pe optiunea lor si votam cu dl. Ponta Victor Viorel.
16 noi, 2014
Axel
Desteapta fata asta .....
E asa de inteligenta fata asta incat a luat dreptul unui roman din diaspora de a vota ocupand un loc acolo ! Daca avea mai mult creier vota in Romania si inca un roman ar fi putut vota la Paris ! Dar unde nu e , nimeni nu cere !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ