Alte două secţii de votare s-au ÎNCHIS. Cum au votat românii din China şi Coreea de Nord

| 16 noi, 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Alegerile prezidențiale sunt în plină desfășurare. În unele țări secțiile de vot s-au închis. Datorită diferenței de fus orar, în mai multe țări votul s-a încheiat.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE TURUL II. În China și Coreea de Nord, țări comuniste, candidatul ACL, Klaus Iohannis a câștigat detașat față de contracandidatul său, Victor Ponta.

China:

Secția din Hong Kong:

Klaus Iohannis – 95

Victor Ponta – 12

Coreea de Nord:

Klaus Iohannis - 6 voturi

Victor Ponta – 3 voturi

Precizăm că în China sunt trei secții de vot, iar în Coreea de Nord una.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL DOI. Klaus Iohannis a câştigat turul al doilea în Coreea de Sud.

În primul tur, în Coreea de Sud au votat 52 de alegători, astfel: Klaus Iohannis (21 voturi), Monica Macovei (17 voturi), Victor Ponta (2 voturi).

Klaus Iohannis a câştigat duminică şi în Noua Zeelandă şi Australia.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE TURUL II. Klaus Iohannis a câştigat în Noua Zeelandă. Vezi SCORUL

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL DOI. În ţară vor fi organizate 18.550 secţii de vot, iar în Bucureşti 1.245. În sectorul 1 al Capitalei vor fi 162 de secţii, în sectorul 2 - 202, în sectorul 3 - 274, în sectorul 4 - 178, în sectorul 5 - 196, iar în sectorul 6 - 233 de secţii de votare.

Alegătorii vor vota la secţia de votare la care sunt arondaţi, potrivit domiciliului. Cei care sunt în altă localitate decât cea de domiciliu pot vota la orice secţie de votare, pe listele suplimentare, fiind înscrişi de preşedintele biroului electoral al secţiei de votare într-un tabel separat. Aceştia trebuie să completeze o declaraţie pe propria răspundere când se prezintă la urne, prin care îşi asumă că nu au mai votat şi nu vor mai vota la acel tur de scrutin.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL DOI. În Diaspora au fost organizate 294 de secţii de votare, numărul fiind acelaşi ca şi în primul tur, în ciuda solicitărilor ca acesta să fie suplimentat. Cetatenii romani cu domiciliul in strainatate care in ziua votarii se afla in strainatate îsi pot exercita dreptul de vot la sectiile de votare organizate in strainatate.

VEZI Unde sunt secţiile de votare din străinătate unde POŢI VOTA

După evenimentele din primul tur, când mulţi dintre alegători nu au putut vota, BEC şi MAE au decis să pună la dispozitia cetatenilor romani care vor vota in strainatate la turul doi de scrutin formularul declaratiei pe proprie raspundere, acesta putând fi descărcat de pe site-urile celor două instituţii - www.bec2014.ro şi www.mae.ro.

DESCARCĂ FORMULARUL DE AICI

Formularul declaraţiei pe propria răspundere poate fi completat de către alegători în afara secţiei de votare, urmând ca semnarea şi datarea acestui document să se facă numai în faţa membrilor biroului electoral al secţiei de votare din străinătate.

REZULTATE ALEGERI TURUL II. Biroul Electoral Central (BEC) va informa, pe parcursul zilei de duminică, opinia publică şi presa despre prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale de duminică la orele 11,30, 14,30, 17,30, 20,30 şi 22,30. Orele până la care secţiile de votare vor transmite informaţii către BEC sunt 10,00, 13,00, 16,00, 19,00 şi 21,00

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL DOI. Primele date referitoare la câştigătorul cursei prezidenţiale vor fi furnizate la ora 21.00, când vor fi date publicităţii EXIT-POLL-urile.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL DOI. BEC va începe să dea publicităţii date oficiale, pe 17 noiembrie, începând cu orele 2,00, apoi la 5,00, 9,00, 11,00, 17,00, 20,00. Ora de referinţă a datelor prezentate va fi cu două ore în urmă faţă de momentul comunicării, adică 0,00, 3,00, 7,00, 9,00, 15,00, 18,00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 noi, 2014
Vintila Elena
locuri de munca urgente !
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ