Meleşcanu: Am cerut prelungirea programului în diaspora. BEC: Nu am primit nimic

| 16 noi, 2014

Teodor Meleşcanu, ministrul Afacerilor Externe, a declarat că a propus Biroului Electoral Central (BEC) prelungirea programului de vot, dar această instituţie a respins propunerea. BEC îl contrazice.

REZULTATE VOT DIASPORA. Teodor Meleşcanu, ministrul Afacerilor Externe, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că a propus Biroului Electoral Central (BEC) prelungirea programului de vot, dar această instituţie a respins propunerea.

Întrebat, în contextul situaţiei de la secţiile de votare din străinătate, dacă a vorbit cu premierul despre posibilitatea prelungirii programului de vot, Meleşcanu a răspuns că a vorbit 'cu cine trebuie'.

'Am vorbit cu cine trebuie, respectiv am trimis propunerea la BEC, care a respins această propunere', a spus ministrul.

Jurnaliştii prezenţi au amintit că premierul şi-a asumat răspunderea că fiecare român va vota în turul doi şi l-au întrebat pe Meleşcanu ce se va întâmpla cu oamenii care stau la cozi la secţiile de votare din străinătate şi nu vor putea vota până la ora 21,00.

'Vă rog să-l întrebaţi pe premier', a fost răspunsul ministrului Afacerilor Externe.

În replică, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Central, Marian Muhuleţ, a declarat pentru Agerpre că BEC nu a primit de la Ministerul Afacerilor Externe nicio propunere de prelungire a programului de vot la secţiile din străinătate.

'Nu am primit încă nimic, poate a trimis la Biroul electoral nr. 48', a precizat Marian Muhuleţ.

Citeşte şi: Meleşcanu: Faţă de turul I, prezenţa la vot în străinătate a fost de până la cinci ori mai mare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 noi, 2014
gica
Pai daca BEC asa a primit ordin de la basescu .....mint si dezinformeaza slugile basiste ........daca se intampla violente in diaspora ....vor raspunde cu ....capul si liberatatea....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ