Mircea Geoană, previziuni pentru 2015: Vom avea un nou Guvern PSD-PNL cel târziu până de Paşte

| 05 ian, 23:48

Fostul social-democrat Mircea Geoana a scris, luni, un text pentru adevarul.ro, in care face o serie de previziuni pentru scena politica in 2015. Senatorul prezinta un scenariu-bomba, in care noul guvern va fi format de o coalitie PSD-PNL, in timp ce PMP si nemultumitii din PDL vor reprezenta opozitia.

„In politica, vom avea un nou Guvern cel tarziu pana de Paste. Presedintele are nevoie de un partener puternic si de incredere pentru noul proiect national pe care vrea sa il lanseze. Un nou Guvern cu o majoritate care cuprinde PSD si PNL sau partea sanatoasa din PSD si PNL intr-o mare coalitie de tip german, deoarece numai o mare coalitie poate pune in practica fundatia Noului Proiect National pentru urmatorul deceniu.

Cine va fi atunci Opozitia? PNT/PMP si nemultumitii din PDL de fuziunea cu PNL, cu Traian Basescu la timona, partidul lui Ghita cu Ponta si acolitii lor suiti pe barcuta de salvare, posibil UDMR, in functie de evolutiile posibil delicate din Ungaria vecina.

La PSD, se anunta un Congres complicat si cu potential de centrifugare si ruptura importante. Noi partide si miscari civice, gen Nicusor Dan, vor incerca sa umple spatiul de activism civic si de dorinta de primenire a clasei politice. Vor fi alegeri partiale pe scara larga pentru locurile vacantate in Parlament, in consiliile judetene si primarii”, a scris Mircea Geoana.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 ian, 13:05
liviuioan
--Cu claponul in burta si usturoiul in nas--
Diplomatia romaneasca ( remarcabila altfel , prin oameni exceptionali ) si triunghiul BERMUDELOR--oportuniste-- m geona--c diacConescu--m ungureanu----CIOLANIADA dupa MANCA-TI-AS---Falsitatea acestui individ--manipulat intr-un scop josnic de aceiasi indivizi care l-au pacalit in 2009 ----are un singur scop--decredibilizarea celor care au spart--BUBOIUL CORUPTIEI din ROMANIA . Pacat ca despre sotia lui CODRUT MARTA--nu se mai vorbeste in presa . Lubenitele de DABULENI e dulci---strugurii , e acri--serviti de COSMIN GUSA----BLEJNAR stie de ce .
06 ian, 08:25
Adam
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
06 ian, 06:36
Ana
S-a trezit *prostanacul* ! asta se crede nepotul mamei Omida,auzi acolo;previziunile lui Geoana. Mai,acesta , tu ti-ai cerut voie Mihaelei dragostea ta,sa scrii la revista ? vezi ca s-ar putea sa te traga de urechi si sa te puna la colt. Du-te la munca ca trebuie sa-i platesti scolile inalte fiicei tale in America. Copiii tai nu pot studia in Romania numai in strainatate pe valuta? din ce bani ,coane ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ