Mircea Geoană: PSRo va fi o alternativă credibilă de stânga la alegerile din 2016

| 20 aug, 20:13

Liderul PSRo Mircea Geoană a afirmat joi, la Râmnicu Vâlcea, că formațiunea sa va fi la alegerile din 2016 o alternativă credibilă față de PSD pe eșichierul stângii politice din România, în condițiile în care nu are renumele de partid al baronilor.

"Suntem un partid autentic de stânga care nu este format din baroni, nu are un renume de acest gen. PSRo înseamnă o alternativă credibilă în zona stângii politice din România. Mă bucură mult și faptul că reprezentanți ai PSD, ai PPDD vin spre noi, dar și faptul că oameni care nu au avut până în acest moment tangențe cu spectrul politic vin spre PSRo. Anul 2016, cred eu, va însemna clar pentru electorat că PSRo este alternativa la PSD. Victor Ponta deja este istorie", a spus Geoană, cu ocazia inaugurării organizației județene a partidului.

Geoană și-a amintit de momentele electorale din anul 2009 din Râmnicu Vâlcea și de faptul că județul Vâlcea a fost un fief al stângii.

"Îmi amintesc de combatanții de stânga ai acelor vremuri din județ, de suportul pe care l-am avut în campania din 2009, pe care chiar la Râmnicu Vâlcea am început-o. Stânga a avut și are la Vâlcea un spirit militant. Sunt convins că stânga vâlceană se va regăsi în PSRo", a mai adăugat Geoană.

Organizația din Vâlcea a PSRo este condusă de psihologul Adrian Sandu, pe care Geoană l-a felicitat pentru faptul că "foarte mulți membri sunt tineri și nu au făcut până în prezent politică".

Tag-uri: Mircea Geoană, PSRO
loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ