MIRCEA GEOANĂ recunoaşte că a fost învins de VICTOR PONTA

| 18 mar, 22:41

Președintele PSR, Mircea Geoană, ieșea, în urmă cu 2 luni toată ziua pe televiziuni și avansa termene fulger până la care va pica Victor Ponta. Spre exemplu, Geoană a declarat că premieru va pica până la jumătatea lunii martie.

După ce i-a trecut termenul, Geoană suflă și în iaurt. ”M-am fript o dată! Am fost prea...optimist. Nu mai dau termene!”, a declarat Mircea Geoană, la TVR.

Deși și-a recunoscut înfrângerea, Geoană a spus că de la momentul 16 noiembrie ceasul lui Victor Ponta merge în sens invers, iar căderea Guvernului este inevitabilă. Mircea Geoană a ținut să le transmită un mesaj foștilor colegi din PSD: ”Cu cât veți lungi mai mult guvernarea, cu atât mai abruptă va fi căderea”, a spus Geoană.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 mar, 23:37
yehudy
este interesant: psd-ul se canibalizeaza:)
pe de alta parte, este normal: maresalul ion antonescu nu a omorat nici un comunist. comunistii au inceput sa se omoare intre ei dupa ce au ajuns la putere. aschia nu sare departe de trunchi: vezi psd-ul:)
18 mar, 23:32
liviuioan
---ALMANAHE--
SIREACUL--este putin agitat, preainnaltul nostru--pros---ptiu--diplomat . In , harmalaia asta organizata, cand totul se livreaza pe baza de jurnal--MENTORUL--si-a parasit pupilul si a pierdut cheia de la ALMANAHE . Totusi unii --e bucurosi-au primit--cu autograf--altii e suparati--au stat ca prostii la rand si cu ce s-au ales--cu promisiuni de--BICICLETE GALBENE--cand le primeste--CELIMENA . Dar si THEODOR---cine sa-i mai inteleaga .
18 mar, 23:40
yehudy
geoana a fost presedintele psd.
asa presedinte, asa partid:)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ