Mircea Geoană: Voi acţiona pentru a reda adevăraţilor membri şi simpatizanţi PSD un partid profund democratic

| 07 ian, 16:31
Mircea Geoană sustine ca nu doreste o ruptura a PSD, dar spune ca va chema alaturi de el intr-un nou proiect politic pe cei care “cred intr-o stanga adevarata, europeana”, inclusiv din PSD, daca “frica sau complicitatea unora vor face ca partidul sa ramana prizonierul aceleiasi clici” de la varf.

“Singurul meu interes este sa dau milioanelor de romani care m-au votat sansa de a fi reprezentati de un partid de stanga autentic”, a scris Geoana, miercuri, pe contul sau de Facebook.

El sustine ca va “actiona cu toata energia pentru a reda adevaratilor membri si simpatizanti ai PSD un partid profund democratic, modern si deschis catre societate, eliberat de minciuna, coruptie si impostura”.

“Nu doresc sa provoc o ruptura a partidului pe care l-am condus. Daca insa frica, comoditatea sau complicitatea unora vor face ca PSD sa ramana prizonierul aceleiasi clici corupte si dictatoriale de la varful sau, atunci voi avea datoria de a chema alaturi de mine intr-un nou proiect politic pe toti acei oameni integri care cred intr-o stanga adevarata, moderna si europeana, deschis colegilor din PSD, dar si oamenilor de stanga care se simt nereprezentati de actualul PSD si de clasa politica romaneasca”, adauga Geoana.
Senatorul Mircea Geoană a fost exclus din PSD intr-o sedinta a Comitetului Executiv National al partidului de la sfarsitul lunii noiembrie.
Tag-uri: Mircea Geoană, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 ian, 15:29
liviuioan
--PROSTIA--e scut rusinii--
Prietenul domnului ILIESCU de pe vremea lui EMIL CONSTANTINESCU--a intrat in criza de timp si RARES si BOGDAN nu a trimis ultimile indicatii de la ELENA UDREA---BASESCU , asteapta casa---e probleme--vorba lui MAREAN . # MI-I PLINA MINTEA RECULEASA #---nu ma primeste--soacra-n casa . Mai vorbim dupa--NULAND - .
07 ian, 20:45
gigi
oule nu ai inteles ca esti out din psd ,ca esti un nimeni in drum ,hai sictir .mai b

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ