Mircea Sandu nu a fost lăsat să vadă gazonul de pe Arena Naţională

| 02 iul, 2013

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat că i s-a interzis accesul pe Arena Naţională unde dorea să inspecteze starea gazonului pe care se va disputa Supercupa României, la 10 iulie, între Steaua şi Petrolul Ploieşti.

"Nu mi-au dat voie să văd terenul. Mi s-a interzis accesul în incinta stadionului. Nu am văzut gazonul, probabil că asta se şi urmăreşte, să nu-l vedem. Tocmai că peste câteva zile se va disputa Supercupa m-am dus astăzi să văd care e situaţia. Am citit că domnul primar s-a angajat că va fi schimbat tot gazonul. Şi m-am dus să văd dacă se acţionează în vreun fel, pentru că mai sunt şase zile, şapte cu ziua jocului. Şi omul de acolo de la firmă săracul mi-a zis "Domnule, îmi pare rău, nu poate să intre nimeni",  Domnule dar eu sunt cutare, mă ocup de organizarea unui meci?. Dar avem interdicţie pe stadion. Asta e soarta noastră",a declarat Sandu pentru Mediafax.

Oficialul a precizat că din incinta Arenei Naţionale lipsesc oamenii care ar fi trebuit să muncească la amenajarea stadionului: "Nu am cum să vorbesc cu domnul primar pentru că pleacă în Uzbekistan. Dar până la Dumnezeu te mănâncă sfinţii. Ce treabă are primarul cu situaţia asta? Cei care ar trebui să rezolve problema asta ar trebui să o facă nu să se ascundă. Eu sunt beneficiar acolo şi plătesc chirii peste chirii, o grămadă de bani. Ultima investiţie ne aparţine nouă, federaţiei, şi de aceea nu înţeleg. Şi dacă s-a făcut în ultima săptămână toaletizarea spaţiilor exterioare mi se datorează mie, eu am vorbit cu primarul şi i-a trimis să-şi facă treabă. Dacă mergi acum pe acolo nu e un om şi ar fi trebuit să roiască, la ditamai complexul".

Supercupa României dintre Steaua şi Petrolul Ploieşti se va disputa la 10 iulie, de la ora 20:45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ