MIREL PALADA: "Asta ați vrut, asta aveți. Pufoșilor"

| 09 iun, 14:02

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Mirel Palada îl descrie pe președintele Klaus Iohannis pe Facebook drept "un Băsescu mai solemn și mai ineficient", după ce șeful statului a criticat dur Parlamentul pentru votul dat în cazul lui Victor Ponta.

"230 la 120? Doar atât au putut pufoșii? Ce opoziție! Ce instituții ineficiente... Între timp, cvasi-instantaneu, echidistantul președinte Iohannis a și ieșit să deplângă catastrofa. "Maximă iresponsabilitate". "Sfidare". În traducere liberă, din sibiană în româna obișnuită: Uite cum se îndepărtează în zare "Guvernul MEU". Uite cum nu sunt ăștia în stare să facă nimic. Uite cum fuge visurile mele. Mda. Adică, pe scurt, executive summary: un Băsescu mai solemn și mai ineficient. Asta ați vrut, asta aveți. Pufoșilor", a scris Mirel Palada pe pagina sa de Facebook.

Plenul Camerei Deputaților a respins marţi, prin vot, cererea de urmărire penală a premierului Victor Ponta. Rezultatul votului a fost net în favoarea premierului: 231 de voturi pentru respingerea urmăririi şi doar 120 pentru începerea urmăririi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ