Miss Parlament: Pedeliştii…sexiştii

| 21 aug, 2013

Alin Popoviciu vrea să organizeze un concurs Miss Parlament, singurul în măsură să lumineze electoratul, peste măsură de preocupat, desigur, să afle cine este cea mai frumoasă şi activă politiciană din Parlament.

Plictisit pesemne de ciocnirile și mahalagismele ieftine cu edilul șef timișorean, deputatul Alin Popoviciu a pus brusc în cui temele sale uzuale. A șters deci plicitisit din agendă poveștile ațoase despre palmieri ieftini și deconturi complicate din bani publici și a început să caute altceva.

Că s-a dus în cu totul altă direcție devine de înțeles dacă ne amintim că a încasat-o scurt de la Macovei ultima oară când s-a amestecat în subiecte politice serioase, cerând demisia ”valoroșilor” Funeriu și Baconschi. Așa că deputatul liberal-democrat a ales cu prudență inspirată singura temă care nu va putea în veci să reprezinte nici măcar o trimitere vagă la persoana europarlamentarului Monica Macovei: Alin Popoviciu vrea să organizeze un concurs Miss Parlament, singurul în măsură să lumineze electoratul, peste măsură de preocupat, desigur, să afle cine este cea mai frumoasă şi activă politiciană din Parlament.

Ca și cum ideea în sine nu ar fi fost destul de ridicolă, Alin Popoviciu a insistat să se acopere de ridicol, explicând în detaliu că membrele legislativului românesc ”vor fi nominalizate la patru categorii: cea mai frumoasă, cea mai bine îmbrăcată, cea mai populară şi cea mai deşteaptă” prin supunerea la probe extrem de dificile, cum ar fi ”prezentarea în costume de baie sau în rochii de seară”.

O asemenea inițiativă ne face inevitabil să ridicăm oportunitatea apariției unui altfel de top, interinstituțional, unde Alin Popoviciu va fi mai mult ca sigr nominalizat pentru gândirea sexistă și prost-gust.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 aug, 2013
Ferenczy Stefan
precizare
Domnu' anonim, mai ușor cu pianul pe scări. Vă las plăcerea să faceți analiză pe text. Poate ne dați totuși dezlegare la pamflet, ce ziceți? "Cu siguranţă nu vor vrea doamnele să vină la prezentarea de modă în ţinute de gală sau în costume de baie, aşa că e mai bine prin formulare, toate anonime ca să nu existe probleme, cu câte 4-5 întrebări, pe care apoi să le punem într-o urnă. Fiecare să voteze după pofta inimii, că de meritat merită multe doamne. Şi dacă votul e corect, atunci PDL va fi pe podium pentru că are cele mai frumoase parlamentare", a declarat Popoviciu.
21 aug, 2013
Un Cititor
Un alt articol superieftin.
Ca Mama Natura nu ne-a daruit la toti darul scrisul, asta nu trebuie sa ne rusineze. Ca nu suntem constienti de asta, si unii ne incapatanam sa publicam in spatiul virtual - e okay, traim intr-o lume libera si putem alege ceea ce citim. Ceea ce nu mai e in regula, este dezinformarea - voita sau nu. Alin Popoviciu NU a propus ”prezentarea în costume de baie sau în rochii de seară” . Nu ca ar conta, dar de dragul respectarii adevarului.
22 aug, 2013
Ferenczy Stefan
Vedeți mai sus. Ar fi propus, dacă doamnele ar fi acceptat.
22 aug, 2013
esticretindecitetratez
:)))
Exact asa a zis si Roberta Anastase, o initiativa super ieftina. I-au mai zis lui Popoviciu si altele, ceva legat de obsesii si adolescenta... A uitat Blaga sa va bage bromura?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ