DNA a pus sechestru pe averile unor lideri PDL

| 05 noi, 2014

DNA a pus sechestru asigurator pe proprietăţile a trei lideri PDL, într-un dosar de corupţie în care se anchetează fapte săvârşite în administrarea Aeroportului Internaţional Timişoara.

Constantin Ostaficiuc, preşedinte PDL Timiş şi fost preşedinte CJ Timiş, deputatul Alin Popoviciu, vicepreşedinte PDL la nivel naţional, şi Cornel Sămărtinean, preşedinte PDL Timişoara, primesc o lovitură din partea DNA.

După ce au aflat că va fi realizată expertiza din dosar pe care au solicitat-o, dar au susţinut că nu au bani să o plătească, cei trei pedelişti au mai primit o veste – pe case le-a fost pus sechestru asigurator de către DNA pentru recuperarea prejudiciului, scrie presa locală.

DNA delulează o anchetă într-un dosar privind închirierea unor spații din Aeroportul Internațional “Traian Vuia” Timişoara, către firma Trinvest Bakery SRL, care aparţine verişorului deputatului PDL Alin Popoviciu. Faptele s-au petrecut în perioada în care instituţia era condusă de Cornel Sămărtinean.

Fostul director al aeroportului, deputatul de acum Sămărtinean, şi fostul director comercial, Marius Mezin, sunt acuzaţi de abuz în serviciu, iar Popoviciu şi Ostaficiuc (la vreme faptelor preşedinte al CJ Timiş) de instigare la abuz în serviciu. Licitaţia ar fi fost trucată, pentru cele trei spaţii participând aceleaşi firme, iar preţul de la care a început licitaţia a fost micşorat considerabil. De asemenea, tot din banii aeroportului, cel mai mare dintre spaţii a fost amenajat tot pe banii instituţiei, deşi aceasta era obligaţia chiriaşului.

Iohannis continuă să se facă de râs. Despre baroni, dintre baroni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ