Popoviciu (PDL): După plecarea Elenei Udrea din PDL oamenii din partid se simt liberi

| 06 feb, 2014

Plecarea Elenei Udrea din PDL la Partidul Mişcarea Populară pare să fi adus mai multă relaxare în PDL, afirmă deputatul democrat-liberal Alin Popoviciu.

El consideră că oamenii puternici din PDL nu au motive să părăsească formaţiunea, iar cei care o fac urmăresc funcţii pe care nu le-au putut obţine în partidul condus de Vasile Blaga.

'Starea de spirit din PDL, după plecarea Elenei Udrea, este una de veselie. Oamenii sunt motivaţi (în PDL - n.r.), nu avem nici cea mai mică problemă. Din acest moment, mulţi se simt foarte liberi. Dacă mai existau unele probleme şi tensiuni în partid, acum s-au liniştit. PDL are de-acum un singur scop: obţinerea la europarlamentare a unui scor de peste 20% şi să depăşim PNL', a declarat joi Alin Popoviciu într-o conferinţă de presă la Timişoara.

Deputatul democrat-liberal a afirmat că plecarea Elenei Udrea nu a fost urmată de alte demisii din PDL şi că, de altfel, este 'complicat' să pleci de la un partid ce este cotat cu peste 20% în rândul electoratului la o formaţiune nou creată, care are doar 3-4% în sondaje.

'Pleci doar dacă nu te regăseşti acolo unde eşti. Poate-ţi doreşti o funcţie mai mare, pe care aici nu o primeşti sau pe care ai pierdut-o la alegerile care au fost. Adevăraţii PDL-işti nu părăsesc partidul', a conchis Alin Popoviciu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ