Udrea, despre Cezar Preda: Reprezintă exact ceea ce a însemnat motivul plecării mele din PDL

| 05 feb, 2014

Elena Udrea a afirmat miercuri că nu intenţionează să îl invite pe deputatul Cezar Preda în Partidul Mişcarea Populară, pe motiv că există 'diferenţe esenţiale de opinii' între PMP şi acesta.

'Domnul Cezar Preda reprezintă exact ceea ce a însemnat motivul plecării mele din PDL, adică un discurs împotriva propriului Guvern, în loc să apărăm Guvernul când era nevoie, acum doi trei ani, domnul Cezar Preda a lovit în propriul guvern şi astăzi are un discurs împotriva guvernului Boc, deşi acum prin comparaţie cu USL PDL ar trebui să îşi asume acea guvernare şi să arate că a fost o guvernare responsabilă.(...)Domnul Cezar Preda este printre cei care consideră că parteneriatul PDL cu preşedintele României nu foloseşte dreptei, nu foloseşte Opoziţiei, ceea ce cred că e fundamental greşit', a declarat Udrea.

Potrivit Elenei Udrea, echipa PMP evită să atragă oameni care 'pun proiectele personale, supărările, frustrările deasupra interesului partidului de a face o opoziţie puternică coerentă, curajoasă USL'.

'Aş lua oameni care să gândească cum gândim noi, care să reuşească să adune voturi, pentru că oricât de frumoşi am fi noi şi de buni, oricâţi ani am avea în politică, dacă ei sunt plini de eşecuri electorale nu reprezintă foarte mult', a completat liderul PMP.

Deputatul Cezar Preda a anunţat, miercuri, că şi-a dat demisia atât din funcţia de vicepreşedinte regional al PDL, cât şi din cea de preşedinte al organizaţiei judeţene Buzău. Acesta a precizat că va rămâne în PDL ca simplu membru şi speră ''să fie mâna dreaptă a lui Cătălin Predoiu în campania prezidenţială'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ