Elena Udrea despre aderarea lui Emil Boc la Mișcarea Populară: „Știe în ce echipă vrea să joace”

| 08 feb, 2014

Elena Udrea a declarat, despre o eventuală a aderare la PMP a lui Emil Boc, că acesta „ştie ce vrea să facă şi în ce parteneriat, în ce echipă vrea să joace”.

Elena Udrea a participat la întâlnirea preşedintelui Traian Băsescu cu liderii şi membrii Partidului Mişcarea Populară de la Cluj-Napoca, ea răspunzând la o întrebare a jurnaliştilor despre o eventuală a aderare la PMP a lui Emil Boc că acesta „ştie ce vrea să facă şi în ce parteneriat, în ce echipă vrea să joace”.

Udrea a fost întrebată la sosirea la hotel de jurnalişti despre o eventuală plecare a primarul Clujului din PDL şi aderare la PMP, ea răspunzând că acesta 'ştie ce vrea să facă şi în ce parteneriat, în ce echipă vrea să joace'. 'Nu trebuie să-l convingă nimeni', a adăugat ea, potrivit Agerpres.

Fostul vicepreşedinte al PDL, actualmente membru în PMP, a mai spus că se întâlneşte cu preşedintele la hotelul respectiv. 'Nu cred că se va discuta ceva', a mai spus ea.

Traian Băsescu a mers la hotel Opera Plazza, la o întâlnire cu liderul partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, şi cu trei foşti miniştri democrat-liberali - Elena Udrea, Daniel Funeriu şi Teodor Baconschi. La întâlnire mai sunt prezenţi, Daniel Buda, preşedintele PDL Cluj, Rareş Rusu, consilier judeţean, primarul din Turda, Tudor Ştefănie, primarul din Huedin, Mircea Moroşan, fostul prefect, Florin Stamatian, şi edilul Clujului, Emil Boc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ