Boc, despre prezidenţiale: Nu eu sunt soluţia. Pot fi parte a uneia care să identifice câştigătorul

| 09 feb, 2014

Fostul premier Emil Boc a declarat, duminică, la Cluj, că nu el este soluţia pentru candidatura la prezidenţiale, dar poate fi parte a soluţiei care să identifice un câştigător al alegerilor din toamnă, notează Mediafax.

Întrebat, duminică, dacă ar putea candida la prezidenţiale, Emil Boc a spus că nu el este soluţia.

"Nu eu sunt soluţia, dar pot fi parte a unei soluţii care să identifice un câştigător al alegerilor prezidenţiale din această toamnă, în primul rând prin realizarea unei drepte unite şi desemnând apoi un candidat unic al dreptei", a spus Boc.

Acesta a precizat că intrarea sa în Fundaţia Mişcarea Populară "nu este împotriva PDL".

"Dimpotrivă, în calitatea de membru PDL şi al fundaţiei sper să pot contribui şi mai mult la unificarea dreptei, la găsirea unui candidat care să câştige alegerile prezidenţiale din această toamnă. Pentru mine, PMP este un partener care are ca adversar comun USL. Nu trebuie să i se permită USL-ului câştigarea alegerilor prezidenţiale din toamna acestui an", a spus Boc.

Emil Boc a participat, duminică, la Cluj-Napoca, la o dezbatere publică organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, la care a luat parte şi preşedintele Traian Băsescu.

În cadrul dezbaterii, primarul municipiului Cluj-Napoca, fostul premier Emil Boc, a anunţat că s-a înscris în fundaţie.

Tag-uri: Emil Boc
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 feb, 2014
CRINA
bai boc...
...normal ca nu esti solutia...esti nimic...ca sa nu ai pic de mandrie , sa te inchini zi de zi la base, tragi-comic...serios, poti sa-ti privesti copiii in ochi?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ