Emil Boc, întrebat despre înscrierea sa în PMP: Aveţi răbdare

| 09 feb, 2014

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca a declarat, la ieşirea de la cina pe care a avut-o cu Traian Băsescu, precum şi cu lideri locali ai PDL, dar şi ai Partidului Mişcarea Populară, că 's-a făcut doar puţină politică' la masă şi că s-a discutat, în principal, despre experienţa pe care foştii miniştri democrat-liberali au avut-o la guvernare, transmite Agerpres.

Întrebat dacă se va înscrie în PMP, Emil Boc a răspuns: 'Aveţi răbdare'.

'Ce pot să discute doi oameni care au fost parteneri în cele mai grele momente ale crizei economice de după 1928-33? Probleme care ţin de criza prin care am trecut şi de faptul că partenerii rămân parteneri şi prieteni indiferent de vremuri. E foarte bine, pentru că am fost membri în acelaşi guvern, nu în alt guvern, care a trecut România prin cea mai gravă criză economică. Puţină politică s-a făcut. Că până la urmă să ştiţi că adversarul nostru nu e înăuntru, e acolo, dincolo, în USL', a declarat Emil Boc.

Emil Boc a participat sâmbătă seara l ao întâlnire la Cluj cu preşedintele Traian Băsescu, precum şi cu foştii colegi de guvern Elena Udrea, Daniel Funeriu şi Theodor Baconshi, care acum sunt membri PMP. La întâlnire au participat şi lideri locali ai PDL Cluj, dar şi ai PMP. Aceştia din urmă au participat în cursul zilei de sâmbătă la lansarea filialelor din Turda şi Câmpia Turzii a PMP.

În cursul zilei de duminică Fundaţia Mişcarea Populară organizează la Cluj o dezbatere pe tema statului des drept, la care va participa şi Emil Boc şi la care este aşteptat să participe şi preşedintele Traian Băsescu.

Tag-uri: Emil Boc, PMP
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ