Andreea Paul: Pasul făcut azi de Boc nu este surprinzător. Avea alternativa înscrierii în ISL al PDL

| 09 feb, 2014

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul susţine că înscrierea lui Emil Boc în Fundaţia Mişcarea Populară nu este o surpriză, dar că primarul din Cluj-Napoca avea alternativa intrării în Institutul de Studii Populare al PDL, relatează Mediafax.


Andreea Paul a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că înscrierea primarului din Cluj-Napoca, Emil Boc, în Fundaţia Mişcarea Populară nu este o decizie surprinzătoare, ea precizând că edilul avea alternativa intrării în Institutul de Studii Populare patronat de PDL.

"Emil Boc este un om onorabil, iar pasul făcut azi (înscrierea sa în Fundaţia Mişcarea Populară - n.r.) nu este surprinzător. Avea însă alternativa înscrierii în ISL al PDL. Sunt jignită când aud acuze false cum că unii dintre noi n-au susţinut guvernarea PDL, când Emil Boc era premier. Să nu uităm cum Elena Udrea cerea remanierea guvernului şi a lui Boc în plină criză economică. Să nu fim ipocriţi, gata cu minciuna", a spus Andreea Paul.

Ea a precizat că nu crede că unii primari PDL din marile oraşe vor juca la "două capete" în campania pentru alegerile europarlamentare, adică vor susţine din umbră Partidul Mişcarea Populară.

"Nu cred că vor juca la două capete, ci cred că vor juca la un singur capăt. Cei slabi de înger au de pierdut dacă sunt păcăliţi de promisiuni că vor primi finanţare la un moment dat pe un proiect sau altul. Această politică a jocului la două capete îi dezavantajează. Ei nu primesc nimic şi rămân în afara echipei", a mai spus Andreea Paul.

Prim-vicepreşedintele Andreea Paul s-a aflat duminică la Iaşi, precizând că scopul vizitei sale în oraş este de a susţine "echipa" PDL Iaşi.

Săptămâna trecută, doi deputaţi ai PDL Iaşi, Camelia Bogdănici şi Petru Movilă, şi-au anunţat demisia din partid şi înscrierea în Partidul Mişcarea Populară.

Primarul Emil Boc a anunţat, duminică, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, că a acceptat să facă parte din fundaţie, susţinând că, în opinia sa, poate avea o contribuţie la unificarea dreptei, pentru câştigarea alegerilor din acest an.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ