Mizeria băsiştilor nu are limite

| 26 ian, 2014

Lazaroiu, Turcescu & co. au mai găsit o mizerie pe care să o arunce în spațiul public. Cică PSD Cluj ar fi organizat o megapetrecere, în seara accidentului din Apuseni, la care au participat mai multe personalități ale partidului.

Din informațiile noastre, a fost vorba de o întâlnire politică informală, dar și petrecere să fi fost, ce legătură are asta cu mizeria promovată de consilierii lui Băsescu și pupinii acestuia? Este ca și cum l-am acuza pe președinte că a ținut șampania la rece pentru petrecerea la care a participat, tot în aceleași zile, la Camera de Comerț Româno-Germană.

Caracterul celor care au pierdut mare parte din putere în 2012, și se pregătesc să o piardă de tot și definitiv la finalul lui 2014, se relevă aproape în fiecare frază pe care o scriu sau o scot pe gură. Minciuna din ură a devenit singurul lucru prin care acești oameni își mai pot hrăni orgoliul. Scabros.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 ian, 2014
cantautor
un articol mic,scris de un ziarist mic...
unul care face curat la mese
am mai spus-o si altadata,vad ca recidiveaza..
scabros,intr-adevar
26 ian, 2014
COCO
ULTIMUL CUVANT DIN CE AI SCRIS IN FITUCA TA MI-A PLACUT DOAR CA MAI TREBUIA COMPLETAT "CAM DE GENUL:""MAMA ,SCARBOS AM MAI AJUNS SA TOT LING ZI DE ZI LA POPOUL usl-INOS .DAI MUCEA CU LAMAIE SI CONTINUA CA VEI AJUNGE UN NIMENI.
26 ian, 2014
Andrei
Felicitari autorului ! Sigur o sa ajunga un nume mare. De o probitate morala impecabila. Am vrut sa zic Politruc. Nici macar , o unealta de care se folosesc politrucii dupa ce merg la masa.
26 ian, 2014
Andrei
Felicitari autorului ! Nesimtii de la B1 au scos alta : nevestele USL-istilor au 3000 -10000 euro / luna la ASF . Asa si ! Doar sunt la putere . Sunt destui fraieri care platesc taxe pentru asta. La fel si cu Sova : a luat doar cateva miloane de Turceni . Ce daca pe degeaba. Doar e ministru. Jos Basescu !
26 ian, 2014
Bogdan Moldoveanu
O ntalnire informala de peste 1000 persone si cu mesele gemand de mancare si bautura, CU JOCURI DE SOCIETATE menite sa-i faca pe participanti sa rada cu gura pana la urechi. Ma mir ca nu le-a ramas mancarea in gat. Dar cum sa se intample asa ceva cu varanii pesedisti ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ