MM Stoica a ieşit din închisoare!

| 31 iul, 22:41

Managerul Stelei a primit o permisie de 3 zile din partea Penitenciarului Jilava si acum este acasa. In loc sa se relaxeaze si sa se detaseze de probleme, Mihai Stoica si-a reluat rolul de sef la Steaua, scrie wowbiz.ro. Meme a mers la "palat" ca sa se vada cu Mirel Radoi si Gigi Becali, iar paparazzii WOWbiz.ro au suprins imagini de senzatie.

Cei trei s-au intalnit in mare secret si au discutat, mai bine de doua ore, despre toate problemele ros-albastrilor si, mai ales, despre urmatoarele achizitii ale echipei lui Radoi. Cu toate ca este inchis, de mai bine de un an, Meme este la curent cu tot ce se intampla la Steaua si tine legatura zilnic cu Becali si Radoi, prin intermediul telefonului. Inchisoarea nu l-a schimbat foarte mult pe Meme, din punct de vedere fizic. Managerul stelistilor poarta ochelari de vedere, este putin mai gras si si-a lasat barba.

Mai multe, pe wowbiz.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 aug, 10:40
bogdan
ceva nou
Cauti ceva nou? Echipa noastra te asteapta sa incepi cel mai performant si mai nou sistem prin care sa reusesti sa castigi bani mai multi decat ai reusit pana acum! Noi te ajutam sa obtii rezultate si sa fii multumit! Te vei convinge ca activitatea este foarte simpla si interesanta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ