Modificarea Codurilor penale, prioritatea zero a PSD-ALDE în prima sesiune a anului

| 01 feb, 13:09

Senatul şi Camera Deputaţilor încep, joi, prima sesiune ordinară a anului şi a treia a actualei legislaturi.Biroul Permanent al Senatului este convocat la ora 10 și 30 de minute pentru alegerea liderilor de grup, potrivit Realitatea TV. Grupurile parlamentare ale camerei superioare se vor întruni de la ora 11.00.

După aceeși formulă, ziua se va desfășura și la Camerei Deputaţilor, sub conducerea lui Liviu Dragnea, unde Biroul permanent se va reuni în vechea componenţă, începând cu ora 11.00.

Printre priorităţile coaliţiei PSD-ALDE se numără modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală, o nouă lege a pensiilor şi salariilor, modificarea legislaţiei siguranţei naţionale, care vizează SRI şi SIE, dar şi proiectul Codului administrativ, care are o serie de articole controversate ce stabilesc, spre exemplu, faptul că aprecierea necesităţii şi oportunităţii emiterii actelor administrative ale Guvernului aparţine exclusiv membrilor Guvernului. .

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ