MOTIVELE pentru care ar trebui să nu mai foloseşti CUPTORUL CU MICROUNDE! REDUCE INTELIGENŢA

| 09 iul, 2014
Cuptorul cu microunde este prezent în aproape toate bucătăriile, însă numeroase studii susțin că face mai mult rău decât bine.

Motivele pentru care ar trebui să renunţăm la folosirea acestuia.

10. Consumul alimentelor preparate sau incalzite la cuptorul cu microunde provoaca leziuni pe termen lung la nivelul creierului prin scurcircuitarea impulsurilor electrice cerebrale. Cu alte cuvinte, banalul tau cuptor cu microunde din bucatarie provoaca o de-magnetizare la nivelul tesutului cerebral.

9. Organismul uman nu poate metaboliza substantele care apar in urma prepararii sau incalzirii alimentelor la cuptorul cu microunde.

8. Productia de hormoni masculini si feminini este dereglata ca urmare a consumului alimentelor preparate sau incalzite la cuptorul cu microunde.

7. Efectele produse de alimentele preparate la cuptorul cu microunde continua pe termen lung dupa incetarea consumului acestora.

6. Mineralele, vitaminele si toate substanele nutritive din alimente sunt modificate sau distruse, astfel organismul uman nu beneficiaza pe deplin de adevaratele proprietati ale alimentelor. In plus, organismul absoarbe compusi modificati care nu pot fi asimilati de catre acesta.

5. Mineralele se transforma in radicali liberi prin prepararea alimentelor la cuptorul cu microunde.

4. Consumul alimentelor preparate la cuptorul cu microunde sporeste considerabil dezvoltarea tumorilor canceroase la nivelul  tractului digestiv.

3. Consumul prelungit de alimente preparate astfel creste numarul de celule canceroase din sange.

2. Consumul prelungit de alimente preparate astfel cauzeaza deficiente la nivelul sistemului imunitar si la nivelul glandelor limfatice.

1. Consumul prelungit de alimente preparate astfel cauzeaza pierderi de memorie, de concentrare, instabilitate emotionala si o reducere a inteligentei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 iul, 2014
Magneto
Creier prăjit
Cred că autorul articolului a petrecut prea mult timp cu capul în aproprierea cuptoarelor (de orice fel) și și-a "demagnetizat" profund neuronii. Nu despre tine vorbesc Laurențiu, știu că l-ai luat doctoricește, ca idolul tău CtrlVictor.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ