Motoc, luată cu Grebla de la CCR

| 18 dec, 2013

Toni Greblă cu greu poate concura la luminile rampei pe care Iulia Motoc și le-a adjudecat nu odată și nu întotdeauna din rațiuni vestimentare.

Contestat mai ales de Traian Băsescu, Lucian Bolcaș și-a retras acordul pentru numirea la CCR, deși social-democrații l-au susținut până la final. În locul acestuia și pe poziția eliberată de controversata Iulia Motoc, aleasă magistrat la CEDO, vine senatorul Toni Greblă. În favoarea senatorului social-democrat s-au exprimat 123 de voturi, două împotrivă și o abținere. Reprezentanţii PDL au părăsit sala într-un teribilist și extrem de ridicol gest de protest, sub pretextul că nu au fost convocaţi și la audierea acestuia. Supărarea liberal-democraților este cu atât mai frapantă cu cât, oricine ar fi venit în urma Iuliei Motoc, ar fi reprezentat un real progres și un pas înainte pentru CCR.

Cu alte cuvinte judecătoarea Motoc a fost privită ca un nec plus ultra în sens profund negativ de majoritatea românilor care nu au uitat prestațiile de activism liric ale celei care l-a susținut pe față pe Traian Băsescu în timpul referendumului pentru demiterea acestuia, din 2012. Iulia Motoc s-a opus la vremea aceea în versuri discutabile, postate pe Facebook, voinței politice clar exprimate de 7,4 milioane de români... Toni Greblă cu greu poate concura la luminile rampei pe care Iulia Motoc și le-a adjudecat nu odată și nu întotdeauna din rațiuni vestimentare. În lipsa activității din Senat, acesta riscă însă să se plictisească cumplit la CCR, în tovărășia nesărată a unui Daniel Morar, cel care pare în permanență să sufere de aciditate gastrică în exces. Nu putem decât să-i dorim mult succes senatorului Greblă și, nu în ultimul rând, să țină capul sus și simțul umorului activat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 dec, 2013
cantautor
" în tovărășia nesărată a unui Daniel Morar, cel care pare în permanență să sufere de aciditate gastrică în exces"
e ca aici.la Obedient srl..si tu pari "nesarata" si "coabitam"...
tu pe bani,eu benevol...si cu "simtul umorului activat"
19 dec, 2013
esticretindecitetratez
Atunci tu ...
ești chiar ultima roată la căruța postacilor pedelei. Și eu care credeam că ți-au dat totuși prima aia amărâtă...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ