Mourinho a vrut să meargă la Gigi Becali, la Jilava. A fost refuzat de patronul Stelei

| 30 sep, 2013

Antenorul echipei de fotbal Chelsea Londra, portughezul Jose Mourinho, a dorit să-l viziteze pe finanţatorul Stelei, Gigi Becali, la închisoarea Jilava însă a fost refuzat.

„I-am transmis lui Gigi dorinţa lui Mourinho, că vrea să-l viziteze la închisoare. Numai că vărul meu a refuzat, a spus că nu vrea să fie văzut într-o astfel de situaţie de un om ca Mourinho. Jose îl consideră pe Gigi ca făcând parte din familia lui, nu ar trebui să fiţi prea surprinşi de această dorinţă a lui”, a afirmat a declarat Giovanni Becali.

Mourinho se află la Bucureşti pentru meciul pe care echipa sa îl va susţine marţi cu Steaua Bucureşti în cadrul grupei E a Ligii Campionilor.

Portughezul a mai fost în România în 2008, dar într-o vizită privată. Atunci a fost invitat de Becali la Palatul său din apropierea Pieţei Victoria.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ