Postul The Money Channel își schimbă denumirea în RTV

| 13 noi, 2013

Directorul executiv al Realitatea Media, Mura Frînculescu, a declarat pentru Obiectiv.info că a depus la Consiliul Național al Audiovizualului documentația pentru schimbarea denumirii postului The Money Channel în RTV. Potrivit oficialului Realitatea Media, în ședința de joi, 14.11.2013, se va discuta acest lucru.

The Money Channel își schimbă numele în RTV. Directorul executiv al Realitatea Media, Mura Frînculescu, a declarat că a depus documentația la Consiliul Național al Audiovizualului pentru acest lucru, iar în ședința de joi, 14.11, acest punct se va afla pe ordinea de zi a ședinței CNA.

Mura Frînculescu a precizat pentru Obiectiv.info că o dată cu schimbarea denumirii postului se vor începe demersurile pentru ca postul să fie măsurat și auditat de Asociația Romana pentru Masurarea Audientelor. "The Money Channel evoluează pe o nișă care nu aduce profit și încercăm să schimbam modelul de business. Vom merge pe un program complementar al Realitatea TV".

RTV a fost brandul cu care a operat până de curând postul România TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ