Murray, despre finala cu Djokovic: Cheia este să păstrez mult timp un nivel foarte înalt

| 29 ian, 20:59

Tenismanul britanic Andy Murray, nr. 2 mondial, care va disputa finala Openului Australiei, primul turneu de Mare Șlem al anului, împotriva liderului clasamentului ATP, Novak Djokovic, spune că, duminică, în fața sârbului, cheia este să păstreze un nivel foarte înalt cât mai mult timp posibil.

Întrebat ce va face duminică, ținând cont că nu l-a mai bătut pe Djokovic într-un turneu de Mare Șlem de la finala turneului de la Wimbledon din 2013, Murray a spus: ''Cheia este să păstrez un nivel foarte înalt cât mai mult posibil. Cred că voi avea șansa mea. Am văzut puțin din meciul lui Novak împotriva lui Simon (5 seturi în optimile de finală), primele două seturi împotriva lui Federer în care a jucat foarte, foarte bine. Am pierdut deseori în fața lui în ultimul timp, însă au fost meciuri strânse, la Miami sau la Roland Garros. Dar l-am bătut în Canada vara trecută''.

Faptul că Djokovic are o zi în plus de pauză nu-l deranjează pe Murray: ''Am jucat cinci finale aici și am experimentat ambele scenarii. Îmi amintesc că Novak a jucat cinci ore în semifinala cu mine, vineri, înainte de a-l bate pe Rafa (Nadal) în șase ore duminică (în 2012)".

Întrebat dacă faptul că a pierdut toate cele patru finale disputate la Melbourne îi trezește amintiri neplăcute, Murray a spus că ''nu e puțin lucru'' să dispuți cinci finale. ''Nu cred că sunt mulți jucători care au reușit asta. Înfrângerile dinainte nu vor conta duminică. Mi se pare că Stan Wawrinka l-a bătut pe Rafa (Nadal) în finală aici, când nu-i luase până atunci nici măcar un set''.

Despre faptul că mai există într-o finală la Melbourne un Murray, fratele său mai mic Jamie, Andy a spus că este foarte mândru de el, dar nu s-a putut uita la semifinala lui. ''Nu m-am uitat. Este prea stresant să-l văd jucând. Urmăresc scorul pe internet. Însă sunt foarte mândru de el. Este, iată, în a treia finală de Mare Șlem la rând. Sper să câștigăm amândoi în acest weekend''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 ian, 23:19
edudgeLix
stromectol pills
From our screening, tamoxifen emerges as a potent inducer of OPC differentiation in vitro side effects of stromectol

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ