Muzeul Van Gogh din Amsterdam se redeschide după lucrări majore de renovare

| 01 mai, 2013

Muzeul Van Gogh din Amsterdam şi-a redeschis porţile pentru publicul larg după o renovare de şapte luni, reluându-şi activitatea cu "Vincent At Work", o expoziţie axată pe metodele de lucru ale lui Van Gogh, de la vopseluri până la pensule şi alte unelte pe care le-a folosit maestrul.

În mod adecvat, ultimul tablou pe care l-au expus miercuri administratorii expoziţiei a fost un autoportret în care Van Gogh s-a pictat în spatele unei pânze, cu pensule şi o paletă în mână.

Un alt aspect important îl reprezintă expunerea a două versiuni ale faimoaselor "Flori ale soarelui" ale lui Van Gogh încadrând portretul predominant verde "La Berceuse". Într-o scrisoare scrisă de el, Van Gogh afirma că îşi dorea ca aceste tablouri, care de regulă stau în trei muzee diferite, să fie expuse în acest fel.

Toate cele trei cele mai mare muzee de artă din Amsterdam s-au redeschis astăzi după ce au fost supuse unor lucrări majore de renovare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ