Nae Lăzărescu a murit. Bărăganul a râs pe glumele marelui umorist

| 19 dec, 2013

Regretatul actor Nae Lăzărescu era îndrăgostit de Slobozia. Alături de colegul său Vasile Muraru şi trupa varietăţi a Teatrului „Constantin Tănase”, umoristul a susţinut nenumărate spectacole pe scena din oraş. Tot el a inagurat scena Casei de Cultură a municipiului.

Oamenii de cultură din Bărăgan au rămas fără cuvinte la aflarea ştirii despre moartea marelui actor Nae Lăzărescu. Umoristul împreună cu Vasile Muraru a venit la Slobozia de nenumărate ori. De fiecare dată sălile unde erau organizate spectacolele cupletului Lăzărescu – Muraru erau arhipline.

„Biletele se vindeau imediat. Abia apucam să punem afişele în oraş, că oamenii veneau şi cumpărau” a declarat Ionel Constantin, directorul Direcţiei de Cultură a Primăriei Slobozia.

Casa de Cultură inaugurată de Nae Lăzărescu Regretatul actor a fost cel care a deschis stagiunea teatrală în actuala Casă de Cultură din oraş.

Alături de trupa de varietăţi a Teatrului Constantin Tănase din Bucureşti, Nea Lăzărescu a susţinut un spectacol de umor la deschiderea instituţiei de cultură. Se întâmpla în urmă cu aproximativ patru ani, când autorităţile locale de la Slobozia deschideau Casa de Cultură Municipală.

„Cu trupa de teatru de la Constantin Tănase am inaugurat Casa de Cultură. Printre cei mai apreciaţi actori a fost şi Nae Lăzărescu. Era un umorist foarte bun şi un om de cuvânt” îl descrie directorul culturii de la Slobozia, Ionel Constantin. Staţiunea balneară Amara, unică din întreg Bărăganul, a râs de asemenea la glumele regretatului actor. Nae Lăzărescu alături de colegul său de scenă a participat la nenumărate festivaluri organizate în incinta Grădinii de Vară.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ