Fiica secretă a lui Nae Lăzărescu: Actuala soţie nu mă dorea lângă el

| 21 dec, 2013

Fiica secretă a lui Nae Lăzărescu a făcut primele declaraţii. Invitată într-o emisiune tv, Simona a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu tatăl ei, marele actor Nae Lăzărescu. Tânăra susţine că regretă că nu a putut fi alături de tatăl ei mai mult, în special în ultimele clipe ale acestuia.

"Singurul regret este că nu am putut să fiu alături de el mai mult, în ultimele clipe. Chiar dacă am vorbit cu el la telefon, nu e ca şi cum aş fi fost lângă el", a spus fiica lui Nae Lăzărescu, notează RomâniaTv.net.

Simona susţine că tatăl ei, Nae Lăzărescu, a încercat să ţină secret faptul că are o fiică din cauza soţiei lui.

"În clasa a V a, luând un 4 la matematică, m-am dus la teatru. L-am căutat şi a fost prima dată când m-a luat acasă la el, dar a trebuit să plec foarte repede din casă, de acolo pentru că nu eram acceptată... Actuala soţie nu mă dorea alături de el, asta este părerea mea, deoarece până să o cunoască, am avut o relaţie cât de cât apropiată. Venea de Sărbători, venea şi la ziua mea de naştere, şi fără motiv, după care relaţia s-a răcit", a mai spus Simona pentru Acces Direct.

Cu toate că nu au avut o relaţie strânsă, femeia susţine că Nae Lăzărescu a fost foarte bucuros când şi-a cunoscut nepoţii.

"Fetiţa a cunoscut-o mai bine. Nepoţelul l-a cunoscut în vară, la Sala Palatului...dar, fiind bolnav, nu....nu a putut să-l cunoască mai bine"

Mai mult, pentru a demonstra că este fiica lui Nae Lăzărescu, Simona a arătat şi certificatul de naştere care dovedește acest lucru.

Nae Lăzărescu i-a făcut pe mulţi să râdă în timpul vieţii şi mulţi îl plâng acum, după trecerea sa în nefiinţă. Trupul neînsufleţit al actorului, decedat joi, în urma unei grave boli hepatice, a fost depus vineri după-amiază la Teatrul "Constantin Tănase", care i-a fost a doua casă.

Fanii şi apropiatii au putut să îşi ia rămas bun în foaierul Teatrului de Revistă Constantin Tănase, acolo unde a fost depus trupul neînsufleţit al actorului. Printre cei prezenţi, s-au numărat Vadim Tudor, Nicolae Văcăroiu, Gabriel Dorobanţu, Nicolae Furdui Iancu şi mulţi alţii. "În teatrul acesta el a avut un rol principal îm piesa mea de teatru. Toată lumea ştie fotbal. O mare pierdere pentru cultura română", a spus Vadim Tudor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ