Imagine sfâşietoare cu Nae Lăzărescu în viaţă. Prin ce a trecut în ultimele luni

| 19 dec, 2013

Unul dintre cei mai buni comici romani din toate timpurile s-a stins la capatul unei lupte cu o boala ce l-a plimbat prin spitale si l-a tinut apoi la pat.

Actorul a povestit, inainte de a se interna in spital, ca medicii l-au rugat sa se odihneasca mai mult si, mai ales, sa renunte la fumat.

"Am fost la spital, unde mi-au facut niste analize si am lipsit de pe scena. Eu nu lipsisem niciodata”, a spus Nae Lăzărescu.

"Eram slabit. Mi-au zis sa beau lichide, sa mai las tutunul. Nu mi-au pus restrictii la mancare. Am nevoie de multa odihna. Nu-mi facusem analizele de ani de zile”, a mai povestit actorul.

“Suntem toti alaturi de el, toata familia se ingrijeste de el, si prietenii. Nu este singur, doar ca nu se simte deloc bine, este foarte obosit si sta mai mult in pat, sub tratament. Cu toate astea nu poate sta departe de scena, si merge ca spectator la piesele colegilor”, declara un apropiat atunci cand starea de sanatate a lui Nae Lăzărescu s-a agravat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ