Nae Lăzărescu a fost un crai: umoristul a avut cinci neveste, peste 150 de partenere, dar o singură iubire

| 20 dec, 2013

Nae Lăzărescu, care a murit joi-dimineaţă în urma unor complicaţii hepatice, declara într-un interviu că nu a ţinut numărul iubitelor - „or fi 150“. A fost căsătorit de cinci ori, însă a iubit-o cu adevărat pe ultima sa soţie, Marcela Avram, cu care era căsătorit de 27 de ani, pe când el avea 45 de ani şi ea 18.

Actorul spunea într-un interviu pentru Expresspress că toate soţiile sale „au fost femei de treabă“. „Am trecut prin patru divorţuri. Toţi nervii pe care i-am avut mi i-am vărsat atunci. Şi toate au fost divorţuri americane, adică îmi luam un schimb de haine şi plecam din casă. Când eram cu a doua nevastă, am coborât până la colţ să iau pâine şi m-am întors peste o lună şi jumătate… (râde). A îndurat şi ea, săraca, zece ani, cât să mai îndure... Ce să faci, asta e viaţa, n-a zis nimeni că suntem călugări! Credeţi că ele de bine au plecat?! Şi le-am iubit pe toate, dar na... am mai şi căzut în freză după câteva! Mi-am luat-o şi eu de câteva ori. Am intrat în viaţă complexat din pricina... trompei, şi când am văzut cum stau lucrurile, mi-am revenit. Omul trebuie să se simtă bine aşa cum e el şi cu ce i-a dat Dumnezeu“, a povestit Nae Lăzărescu, potrivit adevărul.ro.

"Nicio despărţire nu a fost cu scandal. Toate au fost amiabile, ca între oameni civilizaţi. Întotdeauna a fost vina mea. Cam lipseam de acasă. Plecam des cu gaşca, cu amicii, apărea lipsa de comunicare iar relaţia începea să scârţâie. În rest, pe celelalte femei care au fost trecătoare prin viaţa mea nu le-am numărat. Or fi 150. Cine mai ştie...

Cea de-a cincea soţie este o „moldoveacă frumoasă“, colegă de breaslă a lui. „Sunt însurat cu ea de 25 de ani. Nu o pot minti, orice ar fi, că se prinde imediat! Cel mai mult regret că nu am niciun copil, mi-ar fi plăcut şi mie să am pe cineva acum“, mărturisea actorul, într-un interviu pentru revista VIP, acordat în 2009. „Cu niciuna dintre femeile din viaţa mea nu am făcut copii. Acum aş vrea să fi avut. O simt ca pe o neîmplinire. La vârsta mea este exclus să mai adopt un copil. În plus, problemele financiare din lumea teatrului ar fi un impediment. De exemplu, am colegi cu 15 ani vechime care iau 600-700 de lei leafă. Cu ce să creşti un copil? Ăla micu nu ştie de nevoi. El lipeşte năsucul de geam şi cere şi ţi se rupe inima să nu-i poţi oferi ce-şi doreşte“, a mai spus actorul pentru Expresspress, în 2012.

„Am avut doar 5 neveste. Toate cu cununie şi toate în prima etapă a vieţii mele. Nici vorbă de 15. Este o legendă. Şi ţin să precizez că toate au fost femei de treabă, dar nu au rezistat căsniciile pentru că, la vremea aia, eu eram mai răsculat. Nicio despărţire nu a fost cu scandal. Toate au fost amiabile, ca între oameni civilizaţi. Întotdeauna a fost vina mea. Cam lipseam de acasă. Plecam des cu gaşca, cu amicii, apărea lipsa de comunicare iar relaţia începea să scârţâie. În rest, pe celelalte femei care au fost trecătoare prin viaţa mea nu le-am numărat. Or fi 150. Cine mai ştie”, a mai mărturisit actorul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ