Năstase, în aşteptarea deciziei instanţei: există o legătură strânsă între justiţie şi sărbătorile religioase

| 05 ian, 2014

Fostul premier Adrian Năstase vorbeşte într-o postare pe blogul său despre existenţa unei strânse legături între justiţie şi sărbătorile religioase în contextul în care sentinţa în dosarul Zambaccian va fi dată luni, zi în care este sărbătorită Boboteaza, dar şi ajunul Crăciunului pentru credincioşii ortodocşi de rit vechi.

"Mâine va fi o mare sărbătoare - Botezul Domnului, care reprezintă botezul în apa Iordanului a lui Iisus de către Ioan Botezătorul. Sunt multe tradiţii legate de această sărbătoare. Una dintre ele este aruncarea crucii sfinţite în apă pentru a permite întrecerea tinerilor în a o scoate din apă. Veţi spune că unii vor continua să arunce cu pietre. Este posibil. Tot mâine, va fi ajunul Crăciunului pentru biserica ortodoxa de stil vechi. (...) Mâine va fi anunţată şi sentinţa în dosarul 'Zambaccian'. Dacă aş fi cinic, aş spune că pare a exista o legătură strânsă între justiţie şi sărbătorile religioase, mai ales în ceea ce priveşte Crăciunul - de rit vechi sau nou...', scrie Adrian Năstase pe blogul său.


Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se va pronunţa luni în dosarul Zambaccian în care fostul premier Adrian Năstase este judecat pentru luare de mită şi şantaj, alături de soţia sa Dana Năstase, acuzată de complicitate la luare de mită, şi de fostul inspector ITC Irina Jianu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 ian, 2014
hoto
Ceasusescu Niclolae si Ceausescu Elena in ce zi au fost condamnati la moarte si executati? Parca era sfinta zi de Craciun, nu-i asa?
05 ian, 2014
chris
Da nu mai lasati omul sa astepte ..inchideti hotul !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ