Năstase: Ponta nu vrea preşedinte, dar îl împinge partidul

| 24 noi, 2013

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, nu vrea să candideze la alegerile prezidenţiale, însă partidul îl împinge în această direcţie de la bază, consideră fostul premier Adrian Năstase.

"Situaţia este paradoxală. După părerea mea, Victor Ponta nu vrea să candideze la alegerile prezidenţiale. Pe de altă parte, partidul de la nivel de bază, cum am văzut şi recent la Consiliul Naţional, partidul încearcă să-l împingă să devină candidat", a afirmat Adrian Năstase sâmbătă seară la Antena 3, citat de Agerpres.

În acelaşi timp, el consideră că preşedintele PNL, Crin Antonescu, "se concentrează aproape exclusiv pe acest proiect al alegerilor prezidenţiale, în timp ce partidul pare în continuare foarte interesat de participarea la guvernare, eventual alături de PSD mai departe".

"Deci, există această situaţie paradoxală - în care Victor Ponta nu vrea, dar partidul îl împinge, iar dincolo, Crin Antonescu vrea, iar partidul lui....", a adăugat Năstase.

De altfel, Adrian Năstase consideră că "USL se clatină şi vorbeşte despre prezidenţiale prea devreme, iar acest lucru este o greşeală de pe urma căreia Traian Băsescu profită".

"Se face o imensă greşeală. USL, în loc să se concentreze pe guvernare, discută cu un an şi ceva înainte despre alegerile prezidenţiale. După părerea mea, prioritatea ar trebui să fie guvernarea. Apoi, se discută mult în USL de stânga şi dreapta, şi Traian Băsescu profită. Hârjoana aceasta mi se pare nepotrivită. Din punctul meu de vedere, trebuie evitate capcanele. (...) În timp ce ei se relaxează privind spre prezidenţiale, mecanismul care l-a susţinut pe Traian Băsescu se recompune", a completat fostul premier.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 noi, 2013
Bojidar
Felinarul rosu
P.S.D. + U.N.P.R. + P.C. (Voiculescu) = Felinarul roşu.
Strategia P.S.D. de rupere a U.S.L. are la baza principiul „attack dog” (câine de atac), cu Mircea Geoana șef de haită secondat pe rand de Ilie Sarbu, Liviu Dragnea și alti baroni mai mari sau mai mici. La toate atacurile impotriva prezidențiábilului Crin Antonescu Victor Ponta e mut ca o lebădă, nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase!!!
Ciuma roşie , vrea totul, cumpara parlamentari, minte pe toată lumea, … De sutele de rapoarte, cu fraude de milioane de euro, ale organelor guvernamentale de control, ale Curtii de Conturi…, toate uitate cine stie prin ce sertare… Robert Cazanciuc, ministrul justiţiei, și Tiberiu Nițu, procuror general al României, promovati de Victor Ponta şi P.S.D., sunt surdo-muți , pentru liniștea guvernării… Şi nu e bine, domnilor…
Cinismul, interesul îngust şi laşitatea baronilor P.S.D. secondati de P.C. care vor sa faca o guvernare cu P.N.L. dar fara Crin Antonescu, dăunează grav sănătăţii…
Politica „attack dog” (câine de atac) de a irita, de a băga băţul prin gard, a baronilor P.S.D. şi a celor doi presedinti ai P.C., nu poate pacali decat pe proşti… şi pe unii liberali ghidonați de Dan Radu Ruşanu „Şobolanul rozaliu” al P.N.L.
În lumea asta de avortoni şi ţoape, trebuie totuşi să fii demn, chiar şi în politică . Nu-i aşa, domnule Victor Ponta şi P.S.D.?! Nu am pretenții de la P.C. (Voiculescu) sau U.N.P.R.
P.S. Uniunea Social-Liberală, USL, a fost fondată de către liderii Crin Antonescu (PNL) și Victor Ponta (PSD) în februarie 2011. P.C. și președintele său, s-au alăturat ulterior noii alianțe. În 2012, U.N.P.R. a format cu P.S.D. Alianța de Centru-Stânga (ACS) și s-a alăturat USL.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ