Necolaiciuc, mai uscat și mai ușor cu așa un ajutor…

| 09 ian, 2014

Justiția a făcut cu Mihai Necolaiciuc cum s-a văzut și-n Biblie, mai dai jos un tâlhar de pe cruce și-l ierți, să fie toată lumea mulțumită...

Deontologilor de ocazie de prin presă le-a cam pierit piuitul. Nu că ar fi ei chiar naivii care se pretind, dar... E cam greu să te prefaci că nu vezi cum fostul premier Adrian Năstase, hărțuit prin instanțe mai bine de 8 ani pentru niște termopane, încasează pe repede înainte patru ani cu executare pentru 400. 000 de euro care i se și confiscă din averea familiei, în timp ce ”țarul” CFR, celebrul fugar Mihai Necolaiciuc, este achitat de instanță după delapidări de miliarde de euro. Seniorul de la Gândul, Cristian Tudor Popescu, o zice printre dinți, cu obidă: "Nu îmi place deloc ceea ce văd, cu atât mai puţin această situaţie acum în care Necolaiciuc, o adevărată legendă a presei din România (...), era de Guinness Book. Era recordmanul absolut al delapidării, al hoţiei. Făceam clasamente atunci şi era pe primul loc, furase nu ştiu câte zeci, sute de miliarde".

Păi, deh, nenicule, și ce-ai fi dorit, să se stârnească pricină de scandal și de bătaie? Păi dacă Justiția cea dresată în două mandate de Băsescu i-ar fi arătat măcar o umbră de zăbrele țarului și se speria Necolaiciuc și făcea o nefăcută, cam cum fac oamenii la sperietură? Dacă începea să delireze așa o poveste, cu multe nume și refeririri importante. Alde domn președinte și alți mari miniștri de dreapta? Se făcea să-l inoportuneze pe don Berceanu sau pe madam Boagiu? Așa că Justiția a făcut cum s-a văzut și-n Biblie, mai dai jos un tâlhar de pe cruce și-l ierți, să fie toată lumea mulțumită... Toată această poveste cu deznodământ inexplicabil pare să fie doar o repetiție pentru mascarada, pardon, procesul altui fugar celebru, Omar Hayssam.

Să ne mai scutească Ăl de sus de așa dreptate!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ