Adrian Năstase, prima vizită din partea familiei

| 09 ian, 2014

Adrian Năstase a primit, joi, prima vizită a familiei la Penitenciarul Rahova, unde  a fost încarcerat după condamnarea la patru ani de închisoare din dosarul Zambaccian. Dana Năstase şi cei doi fii ai săi au mers la Penitenciarul Rahova încărcaţi cu lucruri personale ale fostului premier, scrie Româniatv.net.

Dana Năstase şi cei doi fii ai săi, Andrei şi Mihnea, l-au vizitat, joi, pentru prima oară, pe Adrian Nastase la Penitenciarul Rahova. Cei trei au venit cu mai multe sacoşe, ceea ce înseamnă că i-au adus mai multe lucruri fostului premier.

Adrian Nastase se află în perioada de carantină la Penitenciarul Rahova pentru 21 de zile, timp în care poate primi patru vizite.

Membrii familiei fostului premier nu au dorit să facă nicio declaraţie de presă, afirmând că vor discuta mai târziu. Totuşi, avocatul fostului premier a precizat că Adrian Năstase are moralul ridicat şi că este foarte interesat de felul în care presa redă informaţiile despre încarcerarea lui.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ