SEBASTIAN GHIŢĂ, audiat în calitate de suspect la DNA PLOIEŞTI

| 17 feb, 12:05

Sebastian Ghiţă a ajuns la DNA Ploieşti, unde este audiat în calitate de suspect în dosarul cumnatului lui Victor Ponta.

Deputatul Sebastian Ghiţă a ajuns la DNA Ploieşti, unde este audiat în calitate de suspect în dosarul cumnatului lui Victor Ponta.

Deputatul Sebastian Ghiţă a fost adus cu mandat, marţi, la DNA Ploieşti, el fiind suspect în dosarul în care este vizat Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Ghiţă a spus că are calitatea de suspect în acest dosar, în care este vizat Iulian Herţanu, cumnatul premierului.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, Ghiţă este urmărit penal pentru folosirea influenței și autorității cu scopul obținerii de foloase necuvenite pentru altul.

Întrebat despre contractul cu fonduri europene derulat la Comarnic pentru introducerea canalizării în localitate, Ghiţă a spus:

”Ştim cu toţii că lucrările acolo nu au mers aşa cum trebuia, că stagnează, iar firma nu a reuşit să performeze şi să termine acea lucrare publică. Nu cunosc mai multe alte detalii”.

Întrebat dacă a fost implicat în acest contract, Sebastian Ghiţă a spus că nu. Întrebat, de asemenea, de ce a fost adus cu mandat la DNA, dacă nu este implicat în acest contract, Ghiţă a răspuns:

”Îl cunosc pe om (Iulian Herţanu -n.r.) şi probabil că procurorii vor să se convingă de natura relaţiilor mele cu dânsul".

Întrebat dacă este prieten cu Iulian Herţanu, deputatul de Prahova Sebastian Ghiță a spus că îl cunoaşte, că l-a văzut ”de câteva ori, cu diferite ocazii", că nu are o relaţie foarte strânsă cu acesta, dar că ”presupune despre asta este vorba".

Iniţial, Sebastian Ghiţă a spus că nu cunoaşte calitatea în care a fost chemat la DNA Ploieşti, spunând că ”este o instituţie unde nu doreşti să ai calităţi.

La întrebările jurnaliştilor, el a citit de pe un mandat de aducere pe care îl ţinea în mână, răspunzând că are calitatea de suspect.

La DNA Ploieşti sunt audiaţi Iulian Herţanu, cumnatul premierului Ponta, fostul consilier judeţean în CJ Prahova Mihai Coman, precum şi o altă persoană suspectată în acest dosar.

Ştire în curs de actualizare.

Citeşte şi: Victor Ponta, PRIMA REACŢIE la percheziţiile DNA de la firma familiei sale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 feb, 12:22
Nica Apetrei
perdele de fum...
sceneta ieftina..
se doreste blocarea marelui partid Progres Romania
DNA nu va gasi nimic...
SRI nu a gasit nimic
DL Ghita urmareste atent,din Comisia SRI,sa nu se intample abuzuri
asta este democratia

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ