Neymar, idolul unei fotbaliste de 16 ani. Ce a făcut tânăra pentru o întâlnire cu vedeta braziliană

| 21 oct, 2014

O tânără americană de 16 ani, jucătoare de fotbal, originară din El Paso (Texas), a renunţat la un premiu de 10.000 dolari, în schimbul şansei de a se întâlni cu vedeta braziliană Neymar de la FC Barcelona, relatează ziarul Daily Mail.

Rhiannon Connelly a câştigat un concurs sponsorizat de o firmă braziliană de băuturi răcoritoare Guarana Antarctica, dar în loc să încaseze cecul de 10.000 dolari, a preferat să meargă la Barcelona anul viitor pentru a se întâlni direct cu Neymar. Decizia ei a luat prin surprindere familia şi prietenii tinerei americane.

''Vreau doar să-l cunosc pe Neymar, cred că este mai important decât 10.000 dolari. Nimeni nu a fost de acord cu mine, dar mă simt bine. Voi merge în Spania să-l văd pe idolul meu'', a declarat Connelly, care va fi însoţită de antrenorul şi mama ei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ