CM 2014. SCANDALOS: ce făcea marele Neymar în timp ce Brazilia era umilită de Germania

| 10 iul, 2014

CM 2014. Neymar, atacantul-vedetă al selecţionatei Braziliei, indisponibil din cauza unei accidentări, a preferat să joace poker cu prietenii decât să vadă până la sfârşit umilinţa la care au fost supuşi colegii săi din naţionala 'auriverde' în timpul partidei cu Germania (scor 1-7), din semifinalele Cupei Mondiale de fotbal.

BRAZILIA - GERMANIA, CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Juca Kfouri, un cunoscut ziarist sportiv brazilian, a dezvăluit într-un articol postat pe blogul său că Neymar a urmărit meciul alături de familie şi câţiva prieteni, la locuinţa sa din oraşul Guaruja, în care se recuperează după fractura vertebrală suferită la meciul cu Columbia, din sferturile de finală.

Citeşte şi: Incredibilul moment din pauza meciului Brazilia - Germania. Ce s-a întâmplat în VESTIARUL NEMȚILOR

Văzând turnura pe care a luat-o partida, 'Nadine, mama lui Neymar, nu a mai suportat şi a început să plângă. Însă nici Neymar şi nici tatăl său nu au plâns. Toţi care se aflau în casă au părut la fel de surprinşi, nevenindu-le să creadă şi simţindu-se ca orice suporter brazilian. Neymar a insultat mult, a spus multe cuvinte urâte şi părea că nu-i vine să creadă ceea ce vede', a povestit Kfouri.

CM 2014. Jurnalistul a adăugat că, în mai multe rânduri, atacantul şi-a exprimat durerea faţă de situaţia prin care treceau colegii săi, în special fundaşul David Luiz, cel care a preluat banderola de căpitan de la suspendatul Thiago Silva. 'Bietul David, cât de mult o să sufere acest băiat!', a spus Neymar.

Citeşte şi: Mesajul HALUCINANT al unui politician malaezian după meciul epic Brazilia-Germania, 1-7

Conform autorului articolului, starul brazilian nu a avut răbdare să urmărească jocul până la final, ratând astfel golul de onoare al Braziliei, marcat în ultimul minut de Oscar.

CUPA MONDIALA 2014. 'Închideţi televizorul, nu mai pot urmări acest rahat! Haideţi să jucăm poker', le-a spus atacantul prietenilor săi, ridicându-se din faţa televizorului cu câteva minute înainte de finalul jocului.

Citeşte şi: Cele mai bune GLUME despre meciul Brazilia - Germania 1-7 - GALERIE FOTO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ