CM 2014: Ce câştiguri au obţinut pariorii pe victoria Germaniei cu 7-1

| 09 iul, 2014

CM 2014. Incredibilul scor înregistrat la semifinala Germania-Brazilia (7-1) a fost totuşi anticipat de 4 pariori, care au mizat însă sume mici la casa irlandeză de pariuri Paddy Power.

Unul dintre ei, locuitor în Essex, a încasat 2.500 lire sterline (3.150 euro) pentru o miză plasată de 5 lire sterline (6,2 euro). Socrul de 7-1 era cotat la casele de pariuri Paddy Power şi William Hill cu o cotă de 500-1, în timp ce Ladbrokes oferea 1000 de lire sterline la fiecare liră pariată.

Un sârb a avut îndrăzneala să parieze că mai mult de 7 goluri se vor marca în această semifinală devenită deja istorică. Pentru 20 de euro pariaţi, acest om, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a primit 1.200 de euro, conform casei de pariuri mozzartsport.com.

Citeşte şi: CM 2014: Brazilia – Germania a fost cel mai comentat subiect din istoria Twitter


La William Hill, niciun parior nu a anticipat amploarea eşecului Braziliei, iar cel mai apropiat pariu a fost că Germania va marca 6 goluri. Totuşi, un parior a prezis 5-0 la pauză, dar pentru miza sa de doar 80 pence s-a ales cu 250 euro.

La Paddy Power, peste 65 la sută dintre pariori au mizat pe victoria Germaniei, iar golul marcat de brazilieni în ultimele momente de joc a ruinat speranţele unui client al Ladbrokes, care a mizat pe 7-0 în favoarea germanilor.

Un parior german a pariat 140.000 lire sterline la William Hill pe victoria echipei Germaniei şi poate câştiga după finală suma de 616.000 euro.

Şi un român a ghicit scorul final

Un parior Stanleybet din Constanta a avut o inspiratie nebuna la meciul Brazilia - Germania reusind sa prinda scorul corect, 1-7.


Castigatorul a mizat 50 de lei pe scor corect 1-7, reusind astfel sa castige 2.381 de lei. Jucatorul a plasat pariul live in minutul 26 al meciului, la scorul Brazilia - Germania 0-4.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ