CM 2014: PRIMĂ RECORD pentru fotbaliştii germani, dacă vor câştiga Cupa Mondială

| 09 iul, 2014

CM 2014. Cei 23 de jucători din echipa naţională de fotbal Germaniei se pot aştepta să primească fiecare o primă record de 300.000 de euro în cazul în care duminică vor câştiga câştiga finala Cupei Mondiale, a anunţat miercuri Federaţia Germană de Fotbal, transmite DPA.

CM 2014. 'Ne-am dori foarte mult să plătim această primă', a declarat preşedintele DFB, Wolfgang Niersbach. 

În caz de victorie, DFB va trebui să plătească suma de 6,9 milioane de euro celor 23 de membri ai echipei de fotbal a Germaniei.

După victoria zdrobitoare cu 7-1 în semifinala cu Brazilia, jucătorii germani au primit deja o primă de 150.000 de euro fiecare. Este o sumă similară cu cea plătită de DFB după eşecul cu 0-1 împotriva Spaniei la Campionatul European din 2008.

DFB îşi permite să plătească o primă consistentă în condiţiile în care FIFA va plăti câştigătorilor Cupei Mondiale suma de 35 de milioane de dolari (25,76 milioane de euro), iar echipa de pe locul secund va primi 18,3 milioane de euro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ