CM 2014. Antrenorul Braziliei, Luiz Felipe Scolari, CONCEDIAT după noua "umilinţă" din finala mică

| 14 iul, 2014

CM 2014. Selecţionerul Braziliei, Luiz Felipe Scolari (65 ani), a fost concediat de Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF) la câteva ore după încheierea Cupei Mondiale 2014, la care naţionala 'auriverde' a ocupat un dezamăgitor loc 4, a anunţat luni dimineaţă presa braziliană, citată de AFP.

 

CM 2014. După înfrângerea suferită în faţa Olandei (scor 0-3) în 'finala mică', Scolari, campion mondial cu Brazilia în 2002, a declarat că viitorul său ca selecţioner depinde de preşedintele CBF, Jose Maria Marinto.

Presa braziliană a cerut demiterea selecţionerului după această nouă 'umilinţă', produsă la doar câteva zile după incredibilul eşec suferit în faţa Germaniei (scor 1-7) în semifinalele competiţiei, cea mai usturătoare înfrângere din istoria de peste 100 de ani a fotbalului brazilian.

'Considerată drept favorită la titlul de către Felipao (Scolari), selecţionata Braziliei s-a clasat pe locul 4, după ce a pierdut din nou în faţa unui adversar de prim rang. Antrenorul nu mai poate fi menţinut la cârma echipei', a tranşat cotidianul Folha.

CM 2014. În ciuda campaniei dezastruoase a Selecao de la Cupa Mondială, Confederaţia Braziliană de Fotbal nu s-a pronunţat oficial în privinţa viitorului lui Scolari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ