Nicolae Ciucă: ”Aprobăm în Guvern indicatorii economici pentru Autostrada Moldovei, care va lega Buzăul de Focşani!”

| 27 ian, 20:14

 

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, joi, în şedinţa de Guvern, să se aprobă indicatorii economici pentru autostrada Moldovei, care va lega Buzăul de Focşani, a cărei valoare ajunge la 7 miliarde de lei.

 

 

”Un obiectiv la fel de important este investiţia de mult aşteptată, şi anume aceea a demarării proiectului pentru autostrada Moldova”, a spus premierul.
El a precizat că în şedinţă se va aproba în Guvern indicatorii economici pentru această autostradă care va lega Buzăul de Focşani. Vorbim de o lungime de peste 82 de km, 41 de poduri, pasaje şi viaducte, şase noduri rutiere, parcări şi spaţii de servicii şi tot ceea ce este necesar acestui proiect.
Valoarea totală este peste 7 miliarde de lei, fondurile urmând să fie asigurate din fonduri externe nerambursabile, prin PNRR, din bugetul ministerului Transporturilor şi alte surse legal constituite.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ