Nicuşor Dan: „Am convingerea că astăzi va fi o zi istorică pentru România”

| 11 dec, 10:17

Nicuşor Dan a votat la Şcoala 279 din Bucureşti. Liderul Uniunii Salvaţi România s-a declarat optimist şi a spus că are convingerea că „astăzi va fi o zi istorică pentru România”. Acesta a explicat că votul său se îndreaptă către o nouă clasă politică şi un viitor mai bun pentru toţi românii.

„Am votat pentru o nouă clasă politică, am votat pentru un alt fel de a face politică. Am votat pentru un viitor mai bun pentru toţi românii”, a spus Nicuşor Dan.

Liderul USR a explicat că informaţiile pe care le are atât de la oamenii pe care i-a întâlnit personal, cât şi de la colegii din teritoriu, îl determină să aibă convingerea că ziua de astăzi va fi una istorică pentru ţara noastră.

„Din ce am vorbit cu oamenii pe care i-am întâlnit, din ce ne transmit colegii noştri din judeţe, am convingerea că astăzi va fi o zi istorică în România”, a completat Nicuşor Dan.

 

Tag-uri: Nicusor Dan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 iul, 11:30
unloazy
cialis disclosure
Of Zhao Ling frowned discount cialis The upregulation of proteins involved in stress regulatory pathways has been associated with the development of resistance 4
22 dec, 08:52
edudgeLix
stromectol near me
buy ivermectin Although, OC may result in hypothalamic and gonadotropin suppression for variable duration after their cessation, this suppression may blunt any flare response to GnRH- a in the early follicular phase following OC 132, 133

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ