Nimic nu e imposibil! Bărbatul fără mâini care joacă tenis de masă la nivel avansat folosindu-se de gură VIDEO

| 16 iun, 2014

Bărbatul fără mâini, Ibrahim Hamato,  joaca tenis de masa la un nivel foarte avansat, tinand paleta de tenis de masa cu gura. Este incredibila puterea lui de coordonare avand in vedere ca paleta este foarte aproape de ochi. Se misca excelent si are o vointa de fier!

De mic copil, Ibrahim Hamato iubea tenisul de masă. La vârsta de 10 ani  a suferit un accident în urma căruia şi-a pierdut ambele mâini. La 3 ani după accident, a încercat să practice din nou acest sport, dar din păcate nu i-a reuşit. Aceasta încercare eşuată  nu l-a făcut însă să renunţe la marea sa pasiune. După ce a experimentat diferite variante, el şi-a dat seama că poate ţine paleta cu gura.

Bărbatul susţine că cele mai de preţ două lucruri din viaţa sa sunt soţia si paleta de tenis. El afirmă că tenisul îi face viaţa mai frumoasă şi că se bucură de fiecare dată când câştigă un joc.

Partenerii lui de joc spun că sunt mândri să joace tenis cu Ibrahim Hamato şi că acesta se descurcă de minune.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ