Niţă: USL poate fi refăcut prin voinţa membrilor PSD, PC şi PNL

| 18 apr, 2014

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Braşov şi ministru al Economiei, Constantin Niţă, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că USL poate fi refăcut prin voinţa celor mulţi, a membrilor de partid din PSD, PC şi PNL.

"Noi ne dorim refacerea USL pentru că am promis în campania electorală că vom menţine această alianţă până în anul 2016 cel puţin şi că vom face împreună multe proiecte, programe pentru cetăţenii acestei ţări. USL poate fi refăcut prin voinţa celor mulţi, a membrilor de partid din PSD, PNL, PC, deci eu cred acest lucru. Domnul Antonescu sigur că niciodată nu va dori să refacă USL", a spus Niţă, conform Agerpres.

El a răspuns apelului lansat joi de preşedintele PNL Braşov, Aristotel Căncescu, către politicienii locali pentru desfăşurarea unei campanii electorale civilizate pentru alegerile europarlamentare. Constantin Niţă i-a reamintit liderului liberal că totdeauna PSD a dus la Braşov o campanie civilizată, cu un limbaj normal, civilizat aşa cum îi stă bine unui partid serios, ceea ce nu înseamnă că se va răspunde pe măsură în cazul în care vor fi atacuri.

"Sigur că apreciez acest punct de vedere al preşedintelui Căncescu şi mă raliez lui, dar în acelaşi timp nu pot să nu observ în ultima perioadă o apropiere din ce în ce mai puternică a PNL Braşov de PDL Braşov, ceea ce sigur nu este de bun augur privind relaţia noastră în USL, pentru că la Braşov USL nu a fost desfiinţat. Prin urmare, noi dorim refacerea USL şi la nivel naţional şi bineînţeles păstrarea acestuia la nivel local. Orice încălcare a protocolului pe care-l avem cu PNL pe această temă poate constitui un element de desfiinţare a acestui protocol. Sub nicio formă nu o să fim de acord ca colegii noştri liberali să semneze proiecte cu PDL mai ales în Consiliul Local, dar este valabil şi pentru Consiliul Judeţean, şi noi să fim de acord să stăm într-un asemenea concubinaj", a mai spus preşedintele PSD Braşov.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ