Nora lui Virgil Măgureanu a depus o plângere la DNA împotriva fostului șef al SRI

| 26 oct, 17:06

Alina Măgureanu, nora fostului șef al SRI Virgil Măgureanu, s-a prezentat luni la sediul DNA.  Alina Măgureanu a declarat că a venit să depună o plângere penală împotriva acestuia.

Alina Măgureanu a spus că vine în fața procurorilor în calitate de parte vătămată, fiindu-i afectate "toate interesele" de către "domnul Virgil Măgureanu și familia".

Ea a adăugat că acuzațiile sunt "de corupție" și "foarte grave". Întrebată de jurnaliști dacă Virgil Măgureanu este urmărit penal, ea a precizat că nu știe, relatează Agerpres.

Ulterior Alina Măgureanu a ajuns și la secția de poliție a sectorului 1, unde a declarat că a depus mai multe plângeri împotriva familiei Măgureanu pentru violență domestică, intimidare și amenințare, dar și pentru fapte de corupție.

"Sunt foarte multe plângeri. Am foarte multe dosare pe rol. De un an de zile mă chinui cu justiția din România și cu instituțiile abilitate. La secția nr. 2 nu vreau să mai calc, este un aparat corupt. De aceea am fost și la Parchet mai devreme. Sper să se facă dreptate. Sunt foarte supărată pe legea din România. Am încredere în DNA pentru că am văzut nenumărate situații în care și-a făcut treaba", a declarat fosta noră a lui Virgil Măgureanu, relatează B1.

Acesta a declarat că a fost amenințată de către fostul director al SRI.

"Am primit amenințări prin intermediul contabilei. Documentele de la firma pe care o dețin sunt sechestrate în seiful dânsului. Am fost tâtrâtă într-un proces penal de foștii socri", a mai spus ea.

Alina Măgureanu a mai spus că a fost supusă violenței domestice de către fostul ei soț, Marian Măgureanu.

"M-am dus bătută la secția 2, cu copilul de mână. Mi s-a spus să-mi rezolv singură problemele. Am cerut ordin de protecție și mi s-a spus că nu știu cu cine mă pun. Îmi este foarte frică. Am primit amenințări cu moartea pe stradă. (...) Mama mea are un proces pe rol la Tribunalul de la Buftea. Am fost amenințată de către foștii socri că se va ajunge la acest  proces dacă spun ceva din cea am văzut în acea familie. (...) Mie mi s-a demonstrat până în acest moment că familia Măgureanu reprezintă legea și pot să aduc proble. Am foarte multe probe și îmi asum tot ceea ce spun", a mai spus ea.

Întrebată despre faptele de corupție pentru care a depus plângere la DNA, Alina Măgureanu a spus că e vorba despre trafic de influență și dare și luare de mită.

Tag-uri: DNA, virgil magureanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ