Nostradamus: Al treilea război mondial va începe când “Cămila” va bea apă din Dunăre

| 15 apr, 2014

Foarte mulți profeți au prevestit al treilea război mondial și l-au descris ca fiind mai sângeros decât orice alt război anterior. Au existat voci care l-au asemănat chiar și cu Apocalipsa, pentru că după detonarea mai multor bombe atomice, viața pe Terra ar fi imposibilă. Până în prezent, omenirea nu s-a aflat în pragul unei conflagrații, cu toate că diverse războaie mai mici au fost duse prin diverse locuri de pe glob.

O profeție interesantă despre momentul și desfășurarea a ceea ce va însemna al treilea război mondial a oferit-o Nostradamus într-unul din faimoasele sale catrene.

În Dunăre şi Rhin va veni să bea,
Cămila cea mare, și nu e pocăință
Ronul va tremura mai tare decât Valea Loarei
Și în apropiere de Alpi, Cocoșul îi va ruina.

Acest catren se referă ca al treilea război mondial va începe în clipa în care cămila va bea apă din Dunăre și Rhin. Bineînțeles că pe continentul European nu există cămile decât la grădina zoologică, dar Nostradamus și-a scris versurile mult mai codificat decât își imaginează foarte mulți. Din punctul de vedere al cercetătorilor, “Cămila” este asemuită cu o coaliție formată din statele arabe și care va invada Europa tocmai până la Dunăre și Rhin. Acest scenariu este departe de a se produce în următorii 20 de ani și interpretarea specialiștilor este de-a dreptul eronată.

Citeşte şi: TREI ZONE vor supravieţui în urma ASTEROIDULUI care va lovi PĂMÂNTUL. VEZI care sunt şi cum poţi ajunge la el

Din altă perspectivă, “Cămila” poate să fie populația arabă care trăiește în întreaga Europă, cu precădere în Franța și Germania. Potrivit acestei teorii, arabii ca și ceilalţi locuitori ai țărilor prin care trece Dunărea, beau apă din Dunăre, fapt pentru care primul vers al catrenului lui Nostradamus se regăsește în realitate.

Războiul va fi atât de puternic încât Europa va tremura din toate încheieturile, dar în cele din urmă, această armată sângeroasă, care a devastat Austria și Germania, va fi învinsă în Munții Alpi de către “cocoșul galic”. Astfel, aflăm că pe lângă țările prin care trece Dunărea și Franța va fi implicată în al treilea război mondial.

Acest război se va declanșa după anul 2014 și va fi atât de sângeros încât doar două țări vor mai exista după ce se va încheia, India şi China.

Citeste si: Ce ascund preoţii despre taina BOTEZULUI! CARE SUNT PREOŢII care fac BOTEZUL corect: ce trebuie să aibă la vedere

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

24 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mai, 20:27
atsuirejukifa
Unless glaucoma, chiropody non-weight-bearing research?
http://mewkid.net/when-is-xaxlop/ - Amoxicillin Online Amoxicillin Online gsw.qbot.obiectiv.info.yac.df http://mewkid.net/when-is-xaxlop/
26 oct, 2014
kosmotrekker
nivelul de dejectii de pe acest forum depaseste orice imaginatie .
de altfel este in ton cu nivelul psihopatologic al siteului. la mai mare ,domnilor. si asa natia asta are sechele grave ,continuati voi sa sapati la temelia ei pentru prabusirea ei definitiva.
11 iun, 2014
petru
camiloiu
fetisoara asta cu fustele date peste cap, luiza popa are probleme psihice grave..nu mai scapa decat cu plutonul de soldati calare peste ea...
23 mai, 2014
comisarul
Intra pe comisarul.ro. Aici vei citi in curand dezvaluiri care vor arunca in aer clasa politica.
09 mai, 2014
Parintele Cleopache
Maica Ecaterina şi maica Filofteia sunt prezente la slujba de Bobotează:
- Ai luat agheasmă ?
- Eee, am luat p~~a.
- Şi eu, ca proasta, am luat agheasmă !

************
Măicuţele mergeau pe bicicletă prin curtea mănăstirii. Maica stareţă:
- Nu mai faceţi atâta gălăgie, fetelor, ca vă pun şaua la loc !

************
Un fost elev, la reuniunea de 10 ani, se adresează profesorilor săi din liceu:
- Stimaţii mei profesori, mă tot frământă o întrebare: chiar atât de idiot eram, de mă tot lăsaţi corigent ?
- Vaaai, se poate, părinte ?

************
Merge o femeie la un popă:
- Părinte, spovedeşte-mă. I-am făcut l~~a lui bărbatu-mi-o.
- Femeie, spune de trei ori Tatăl Nostru şi apoi mergi la râu să te speli pe mâini !
Pleacă femeia să se spele după ce a spus Tatăl Nostru, apoi ajunge acasă.
Soţul: Unde ai fost Mărie ?
- La râu, să mă spăl.
- Si cụ cine te-ai întâlnit acolo ?
- Cụ preoteasa, făcea gargară.

************
De ce merge Iisus pe apă ? Orice rąhąt pluteşte.
22 mai, 2014
sonia
pana la sfarsitul anului 2014 o persoana draga tie,parinte cleopache va muri.te asteptam dupa aceea cu bancuri tari.poate chiar doua persoane dragi.asteptam cu nerabdare ;)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ