Noul termen în procesul de insolvenţă al Realităţii TV are loc miercuri

| 24 iun, 08:20

Procesul a fost declanşat acum 4 ani, timp în care televiziunea a acumulat datorii la bugetul de stat de peste 22 de milioane de euro.

Principalul creditor, SC GMG Media Box SRL, se afla, de asemenea, în procedura insolvenţei în 2013. În prezent, societatea continuă activitatea şi a luat o serie de măsuri conform planului de reorganizare, respectiv restructurarea personalului, renegocierea contractului colectiv de muncă, dar şi alte măsuri pentru reducerea cheltuielilor.


Trustul Realitatea Media și-a cerut insolvența, dosarul fiind înregistrat pe 2 septembrie 2011 la Tribunalul București.  Managementul societății Realitatea Media a fost preluat în octombrie 2010 de către Sebastian Ghiță, managerul grupului de firme Asesoft, perioadă în care trustul media era controlat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.

Pe 29 aprilie, omul de afaceri Elan Schartzenberg a anunțat că a cumpărat 91% din acțiunile Bluelink Comunicazione, acționarul majoritar al Realitatea Media, el deținând în prezent 82% din grupul media.

Realitatea Media deține licențele audiovizuale pentru televiziunile Realitatea TV și The Money Channel, cât și pentru posturile de radio Realitatea FM și Guerilla.

Starea de insolvență presupune faptul că o companie nu-și mai poate plăti datoriile bănești.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ