Nuland: Este o simplă întâmplare că am venit într-o zi când premierul avea alte obligaţii

| 11 ian, 2014

Subsecretarul de stat american Victoria Nuland a catalogat, sâmbătă, drept "o simplă întâmplare" faptul că vizita sa în România are loc într-o perioadă în care premierul Victor Ponta avea "alte obligaţii".

"După cum ştiţi, premierul a fost primit nu cu mult timp în urmă de vicepreşedintele Biden la Washington, a avut o vizită foarte bună, au fost nişte mesaje foarte clare care au ieşit de pe urma acelei vizite. Este o simplă întâmplare că eu am venit într-o zi când el avea alte obligaţii. Sunt încrezătoare că mesajul pe care l-am transmis ministrului de Externe român va fi clar transmis şi întâlnirea pe care am avut-o astăzi a reprezentat un dialog foarte bun", a declarat Nuland, la o întâlnire cu jurnalişti români desfăşurată la Ambasada SUA, întrebată dacă a solicitat o întrevedere şi cu premierul român Victor Ponta, notează Agerpres.

Subsecretarul de stat american Victoria Nuland s-a aflat vineri şi sâmbătă o vizită oficială la Bucureşti. Vineri seară, ea a avut o întrevedere la Palatul Cotroceni cu preşedintele Traian Băsescu, iar sâmbătă dimineaţă s-a întâlnit cu ministrul de Externe, Titus Corlăţean.

Victoria Nuland, asistent al secretarului de Stat al SUA, a catalogat,sâmbătă, drept "îngrijorătoare" provocările politice la adresa independenţei sistemului judiciar din România, îndemnând toate partidele politice şi cetăţenii să susţină independenţa justiţiei.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ