O fată de 12 ani a devenit cea mai tânără mamă din Marea Britanie, după ce a născut o fetiţă

| 16 apr, 2014

O fetita de doar 12 ani si trei luni si iubitul ei, care are 13 ani, au devenit cei mai tineri parinti din Marea Britanie, dupa ce, in urma cu cateva zile, s-a nascut fiica lor.

Mama avea 10 ani cand l-a cunoscut pe viitorul tata si era eleva in scoala primara cand a ramas gravida, potrivit The Mirror.

Cei doi, care locuiesc in Londra, au fost foarte fericiti cand s-a nascut fiica lor si sunt hotarati sa ramana impreuna si sa formeze o familie fericita.

Fata este cu cinci luni mai tanara decat cea care a devenit anterior cea mai tanara mama din Marea Britanie, in timp ce mama acesteia a devenit cea mai tanara bunica din tara, la varsta de 27 de ani.

O persoana din anturajul familiei ai declarat: "Tinerii au o relatie de peste un an, asa ca nu este doar o aventura. Ei intentioneaza sa ramana impreuna si sa-si creasca fiica. Bunicii sunt foarte bucurosi si ii vor ajuta. Da, sunt niste parinti foarte tineri, dar familiile lor sunt langa ei".

Fata care a devenit anterior cea mai tanara mama din Marea Britanie, Tressa Middleton, a nascut la varsta de 12 ani si 8 luni, in 2006.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ