O femeie a împietrit când a văzut ce este într-o pâine. E de necrezut

| 29 apr, 2014
O femeie din Statele Unite a impietrit cand a vazut ce este in painea pe care tocmai o cumparase de la brutarie. Descoperirea este pe cale sa declanseze un  scandal ce ar putea sa afecteze imaginea unui mare lant de brutarii.

 

La sfarsitul saptamanii trecute, un utilizator Reddit a postat o imagine cu ceea ce pare sa fie un sarpe gatit intr-o paine. El a adaugat comentariul: “Matusa mea a gasit un sarpe intreg intr-o paine”.

Utilizatorul, humanimalcracker, a confirmat apoi in sectiunea de comentarii ca painea a fost cumparata de la o brutarie Mrs. Bairds’s – un lant de brutarii foarte cunoscut in Texas.

The Huffington Post l-a contactat pe purtatorul de cuvant al lantului Mrs. Bairds’s, David Margilies, care a sugerat ca imaginea ar fi o farsa. “Aceste afirmatii nu sunt niciodata adevarate. Iar in acest caz este vorba de o afirmatie foarte bizara…”.

David Margilies a spus ca lucreaza de 25 de ani pentru lantul de brutarii si ca niciodata nu a auzit de un astfel de incident. El a mai transmis si un comunicat de presa in care, printre altele, spune ca lantul de brutarii face numai produse de inalta calitate, ca angajatii au incercat sa-l identifice pe utilizatorul Reddit pentru a obtime o mostra din painea cu pricina pentru analize.

“Painea din fotografie pare mai curand arsa sau are reziduri arse. Ii solicitam acestei persoane sa ne contacteze si sa programam un test la un laborator independent”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 apr, 2014
Gabriela Tomescu
???
"...un sarpe gatit intr-o paine."????????
"...angajatii au incercat sa-l identifice pe utilizatorul Reddit pentru a obtime o mostra din painea cu pricina pentru analize."

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ